III. CompLex Jogász Open Társasági Tenisztorna

2008.08. 6. Jogi Fórum / Madison Advertising Kft.

2008. augusztus 29. és 31. között kerül harmadik alkalommal megrendezésre a CompLex JOGÁSZ OPEN társasági tenisztorna az IDOM Tenisz és Sportközpontban a Népligetben.

A tavalyi évben a versenyen közel 110 jogász kolléga - elsősorban ügyvédek, de számos bíró, ügyész, jogtanácsos, közjegyző, és banki szektorban dolgozó jogász az ország egész területéről - mérte össze tenisztudását.

A versenyszámok nagy része (amatőr férfi egyéni, nyílt női egyéni, nyílt férfi 45+) körmérkőzéses rendszerben kerül lebonyolításra, így minden versenyző minimum három 9 nyert game-ig tartó mérkőzést játszik. A nyílt férfi egyéni és a nyílt férfi páros versenyszámban kieséses rendszerben kerül lebonyolításra a verseny az indulók nagy számára is tekintettel, de az első fordulókban kiesett játékosok számára itt is biztosítva lesz a vigaszág versenye, így senki nem távozhat az egy vereség rossz élményével.

A pénteki nap folyamán a szervezők az éppen pihenő vagy csak a versenyre kilátogató kollégákat egy gulyáspartira invitálják, ahol lehetőségük nyílik a kollégáknak a kötetlen beszélgetésre, egymás jobb megismerésére.

A vegyes páros versenyszámban idén is lehetőség lesz „nem jogász” párral is elindulni, mely újítást a kollégák nagy örömmel fogadtak és számosan „nem jogász”, de teniszezni szerető feleségükkel, férjükkel ismerősükkel indultak tavaly is a versenyen.

Szombat délután kerül sor a fogadásra, ahol a szervezők egy grillpartyn látják vendégül a résztvevőket és kísérőiket az IDOM Tenisz és Sportközpont kerti grillpavilonjában, majd sor kerül a tombolára, ahol a nevezéskor versenyszámonként kapott tombolák felhasználásával lehetett a verseny szponzorai által felajánlott értékes nyereményekhez jutni.

Vasárnap a legtöbb versenyszámban az elődöntők és döntők lebonyolítására kerül sor, de ugyancsak nagy szeretettel várjuk a versenyből már kiesetteket, már csak a színvonalas meccseken való szurkolás miatt is.

A versenyszámok befejeződése után kerül sor az eredményhirdetésre, ahol az első három helyezett értékes, a szponzorok által felajánlott díjakat és természetesen érmeket kap, az első helyezetteknek járó kupa mellett.

A szervezők remélik, hogy a III. CompLex JOGÁSZ OPEN Tenisztornán ismét köszönthetik a korábbi évek versenyzőit, illetve szeretettel várják az újonnan csatlakozó teniszt kedvelő kollégákat is.

  • kapcsolódó anyagok
ÜGYVÉDSÉG