Karácsonyi adománygyűjtés a Gyulai Törvényszéken - Hátrányos helyzetű diákokon segítettek a dolgozók

2016.12.23. Jogi Fórum / Gyulai Törvényszék

A Gyulai Törvényszék a Bírósági Dolgozók Szakszervezetével együttműködve ebben az évben is karácsonyi adománygyűjtést szervezett a törvényszék munkatársai körében a körösladányi Tüköry Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola hátrányos helyzetű
diákjai számára.

Az idei kezdeményezéshez csatlakozott a Magyar Bírói Egyesület Békés Megyei Szervezetének elnöke és a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete is.

A jótékonysági esemény kapcsán a törvényszék dolgozói összefogtak a nemes cél érdekében, és számtalan ajándékot, köztük ruhaneműt, játékokat és tartós élelmiszereket ajánlottak fel az iskola 43 tanulójának, valamint testvéreiknek és hozzátartozóiknak. Az adományokat dr. Bagdi Árpád Gyula, a törvényszék elnöke dr. Vargáné Major Judittal, a szakszervezet titkárával 2016. december 21-én közösen adta át Jámbor Lajos pedagógusnak a törvényszék karácsonyfája mellett.

Az iskola képviselője a gyermekek nevében köszönetét fejezte ki a bírósági dolgozóknak az összegyűjtött ajándékokért, és elmondta, hogy a felajánlások a szerény körülmények között élő kisdiákoknak biztosan nagy örömet fognak szerezni.

Az összegyűjtött ajándékokat a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete és a helyi családsegítő szolgálat munkatársai válogatják majd szét, és juttatják el a gyermekek és családjaik számára.

  • kapcsolódó anyagok
BÍRÓSÁG