Keresem azon sorstársakat akit becsapott vagy megkárosított eme csodás bank !!!!
Én már 5 éve harcolok velük !!
Hogy hogyan lehet egy 600 000 ft értékű autóból
2 500 000 ft tartozás. Ügyészségi vizsgálat indult az ügyben okirat hamisítás és csalás miatt .
Röviden megpróbálom leírni:
Autó vétel ár 750 000 ft
beszámítás 150 000, hitel 600 000 ft
10 hónap fizetés után vissza adtam az autót a banknak 2005.nov. 3 hónap után 968 000 ft végszámla !!!!
Levelezgetés, részletfizetési kérelem,
ELUTASÍTVA !!!! 6–8 hónap szünet után fizetési meghagyás, bírósági végrehajtóval együtt !!
2 485 000 ft összeg erejéig.Ügyvédi felszólítás a banknak, amire válasz az autót 2006 május 24 ELADTÁK
100 000 ft
Adásvételin mint eladó az én nevem szerepel! OKIRAT HAMISÍTÁS,ÉS CSALÁS !!! Azóta rendőrségi feljelentés, bíróság,ügyészség. Aki hasonlóan járt azok jelentkezését várom!!!!!!!! HA ÖSSZEFOGUNK TALÁN SIKERÜL BEBIZONYÍTANI HOGY BECSAPTAK
BENNÜNKET !!!!!!!!!!!!!
Fórum → polgári jog régebbi elöl új hozzászólás
BANK PLUS ZRT.
Sziasztok!
Banif-nál van autóhitelünk.kb.a 84 hónapból a felénél tartunk.Párom munkanélküli lett, így kevesebbet fizettünk be havonta/41 helyett 25 ezret/ Telón tartottuk velük a kapcsit, ígértek segítséget. Legutolsó hívásunkkor/ők nem hívtak egyszer se/közölték, hogy keres a behajtó. Meglepődtünk, hiszen aznap kaptuk tőlük a felszólító levelet. Felvettük a behajtóval a kapcsolatot, aki közölte hogy 2 lehetőség van:vagy azonnal levisszük az autót és ő beviszi autókereskedésbe,vagy Csepeli telep.Bárköv. hét elején ki tudtam volna fizetni az elmaradást, nem adott egy napot se.Tehát az előzőt választottuk.Itthon felhívtam a bankot és kiderült, hogy a hitelünk nincs felmondva, viszont az ügyintéző szerint a bank nem bírálhatja felül a behajtó döntését.Még néhány érdekesség: a behajtó állítólag keresett már, de mivel a GPS nem vezette a címünkre, beírta hogy nem létező cím. Az ügyfélszolg nem látja hogy hívtuk őket, a T-home igen!Megyek tovább/PSZÁF,BANKI hitelkárosultak stb
„Azt is letagadom hogy magyar voltam“
Az ilyen emberekre nem is lesz büszke az ország,jobb is ha lelépsz ;)
XKAPCSINAK ÜZENEM TE IS FIZETTÉL MINT A KATONATISZT!!,JA SZERINTED FELVETTÜK VOLNA HA TUDJUK HOGY ÍGY JÁRUNK??? JA FUTÁS KÜLFÖLDRE LEGYÉL BOLDOG ,MAJD OTT TALIZUNK :):):):)HAHAHAHAHA
xkapcsi: Azért Te is felvetted azt a hitelt… kis ostoba… Ja, és menj is el külföldre. Majd visszajössz.
Nem is értem mit sír a szátok.
Én 2005 szeptemberében vettemfel hitelt az automra (1 millio)147ft-os svájci frankban(26500ft-os törlesztö részletben).Múlt hónapban 38600ft kelett fizetnem(217ft).Mostfog szeptemberben lejárni.
Egyet megtanultam sohatöbbé hitel,bekaphatja az összes bank.És ez a tetves magyar ország is amint meg lesz az angolvizsgám,úgy hagyom el ezt a fost ahogy csak lehet(magyar ország a ti országotok(suzuki)).
Soha többé nem jövök ide.Azt is letagadom hogy magyar voltam valaha(ostoba hungarista bunkok nektek valo ez a pöce gödör).
Jó törlesztést mindenkinek ostobák
JOCINAK ÜZENEM , NAGYON SAJNÁLOM A HELYZETÉT MI IS 1MILLIÓ FT VETTÜNK FEL 2007 NOV-BEN ÉS MINDIG VAN BIZTOS VAGYOK BENNE 900-EZER ÉS FIZETJÜK HAVI 35EZERREL!!!!MÁR BEFIZETTÜNK KISZÁMOLTUK VAGY 800-EZRET!!! ROTTY!!!
HOGY IS VAN EZ??? BAKKER.............!!!!!!!!!!
SZIASZTOK!!
HOGYAN TUDOK BANKOT VÁLTANI,UGYANIS ÉN IS ENNÉL A SZÉP BANKNÁL VATTEM FEL HITELT!!
SEGITSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
Én is ebben a helyzetben vagyok! 3 éve felvettem 600 ezer Ft hitelt, már visszafizettem 680 ezret és még 495 ezer a tartozásom! A felvett 600 ezerből 1 175 ezer lett a kölcsönöm! Hogy is van ez? Kihez lehet fordulni?
Mi ugyan ebbe a helyzetbe vagyunk ezzel a bankkal! Vissza akartuk adni az autot nem lehet! Probáltuk cserélni egy másikra, azt sem engedték! vittünk egy emberkét, aki átvette volna a kocsit, azt szintén nem engedték! most ügyvéd által probálunk valahogy dülöre jutni! 3év alatt az autot 1.800.000ft terhelték le! Borzaszto egy bank!
Sziasztok, az biztos, hogy ha mindenki csak panaszkodik és senki nem tesz semmit, akkor a végtelenségig fogják a népet szivatni. Én fel fogom őket jelenteni, amint megjön tőlük a válaszlevél…Egyébként én is 5 éve küdök az igazamért, de nagy ívben lesz*rják, hogy problémád van velük.
Keresem azon sorstársakat akit becsapott vagy megkárosított eme csodás bank !!!!
Én már 5 éve harcolok velük !!
Hogy hogyan lehet egy 600 000 ft értékű autóból
2 500 000 ft tartozás. Ügyészségi vizsgálat indult az ügyben okirat hamisítás és csalás miatt .
Röviden megpróbálom leírni:
Autó vétel ár 750 000 ft
beszámítás 150 000, hitel 600 000 ft
10 hónap fizetés után vissza adtam az autót a banknak 2005.nov. 3 hónap után 968 000 ft végszámla !!!!
Levelezgetés, részletfizetési kérelem,
ELUTASÍTVA !!!! 6–8 hónap szünet után fizetési meghagyás, bírósági végrehajtóval együtt !!
2 485 000 ft összeg erejéig.Ügyvédi felszólítás a banknak, amire válasz az autót 2006 május 24 ELADTÁK
100 000 ft
Adásvételin mint eladó az én nevem szerepel! OKIRAT HAMISÍTÁS,ÉS CSALÁS !!! Azóta rendőrségi feljelentés, bíróság,ügyészség. Aki hasonlóan járt azok jelentkezését várom!!!!!!!! HA ÖSSZEFOGUNK TALÁN SIKERÜL BEBIZONYÍTANI HOGY BECSAPTAK
BENNÜNKET !!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Sajnos az alábbiak teljesen igazak… a rendszerük ilyen…
Egy biztos, akivel dühöngtök pult mögött, nem tehet semmit, van egy főnöke, üzletszabályzata és azt be is kell tartania. Egy biztos a Bank nem máltai szeretetszolgálat!
A szerződésben benne van, hogy a csekkes fizetésnek mikorra kell beérkeznie, ha az 12-e akkor ne akkor add fel, hanem előtte, mert a csekk 2 nap min. mire a rendszer érzékeli, hogy befizetés történt. Mindenhol így van, csak nem tudsz róla!!! A szerződést el kell olvasni mielőtt aláírod, mert nem mindegy hogy 12-ig kell befizetni, vagy 12-én! Olvass utánna…
ÜDv.
Eugénia1!
http://www.pszaf.hu/…zokrol/urlap
Nálam is most ér be a panasz..
Megváltoztak a csekkes fizetés szabályi. Eddig a csekk feladás napja volt a teljesítés napja. Ezután a jogosult számláján történő jóváírás. Azért kell 2 nappal az esedékesség előtt feladni a csekket, mert a pénzforgalmi jogszabályok szerint a postának 2 napon belül jóvá kell íratnia a nála befizetett csekket.
Nekem is eme dicső banknál van a törlesztőrészletem elmondok egy történetet :)
Fizetem a csekkeket minden rendben nem nagy összeg 15.000 ft és mindig egy hónappal előrébb vagyok a törlesztőrészletben! Erre jön nekem egy csekk 23000 ről márciusi és én az áprilisit is befizettem nem csak a márciusit na oké mondom biztos elqrtak valamit volt már ilyen más bankoknál is! 2 hét mulva ujra 23000 mondom ezek hülyék! Mikor 3adjára küldték a csekket bementem a bankba ott végül is hosszas huza vona után beismerték hogy elbaszták! Többet Bank Plussos (vigyázzatok mert már Banif Bank Plus)
De 2 dolgot tartok felháboritónak!
1 ugyebár fel van tüntetve a cseken eddig fizesd be de ők arra kérnek 2 nappal előtte fizessem be hát röhej akkor irjanak rá 2 nappal korábbit nem?
2 ráadásul ha később megy akkor kapok 750ft késedelmi diíjat de most jön a lényeg ha időba megy csekken történő befizetés díjja 750ft xDDD De kirafináltak istenem xD Tehát tökmindegy mikor adod fel a lényeg hogy 750ftal többet fizess xD
Nem tudjátok, hogy miként képezik az e-mail címüket?
XY@bankplus.hu vagy X.Y@bankplus.hu?? Ugyanis a kapcsolat@bankplus.hu – ról senki nem válaszol…Köszi!
Ez tényleg így van. Mármint mindenkinek van baja, de igazából senki nem kap segítséget. Én most abban a helyzetben vagyok, hogy fizetnék, de még erre sem reagálnak. Aztán majd rámvernek egy csomó kés.kamatot…Mit lehet tenni, ha sem a levelekre, sem a telefonokra nem válaszolnak?? Ja, személyesen meg nem lehet ügyet intézni, mert nem jön ki senki…viszont helyben írhatsz kérelmet, de arra sem jön válasz. Kabaré.
Azt szeretném kérdezni hogy kb mennyi időnek kell eltelnie mire kapunk egy normális papírt hogy mi lett a kocsival amit lefoglaltak és már tovább is adtak,és ez milyen következményeket von maga után?????? illetve hogy ráterhelik e a kezes házára a tartozást?????????
Sziasztok!!!!!!az hogy lehet hogy állandóan ugyanazok az üzik cserélődnek,tényleg nem tud senki se segíteni a másiknak???
Zoliiiika
Sajnos mivel kezes vagy, egyetemlegesen felelsz az adóssal a tartozásért. Én úgy tudom, hogy ebben a stádiumban részletfizetés már nincs, vagy csak talán akkor, ha legalább a felét befizeted, de a bírósági ügyet nem fogják visszavonni míg egy fillérrel is tartoztok. Sajnos nehéz kikecmeregni egy ilyen helyzetből.
Sziasztok!
A problémám röviden: Van egy 50 cm3-es, nem rendszámos robogóm, amit 2 éve vásároltam hitelre 280000 forintért a bank+ közreműködésével.
2 év elteltével a 280000 ft-ból 340000 ft lett!!!
Sajnos anyagi gondjaim vannak, ezért két hónapja nem tudom fizetni a motor hitelt.
Mire számíthatok? Tapasztalat?
Az én esetem szerintem mással is előfordult már ,éppen ezért regisztráltam ide , hátha tud valaki segíteni mi tévő legyek.
Szóval 2008 Szeptemberben vásárolt a bátyám hitelre egy autót,aminek a hitelénél én lettem a készfizető kezes.
A bank egy ideig küldte az értesítőket, hogy a bátyám nem fizeti a kocsi részleteit,de mivel édesanyám többször is adott neki pénzt így azt gondoltam rendezi a tartozását.Elég buta voltam,jegyzem meg hogy hittem.
Pár hónapig csend volt,kiderült utólag, amikor megkaptam a banktól az értesítést,hogy felmondják a szerződést,hogy eladták az autót.Erről természetessen a bátyám nem értesített időben.
A lényeg a lényeg leveleztem egy darabig a bankkal, nem sikerült megállapodni.Bíróságra ment az ügy, és jogerőre emelkedett.Itt tartunk most,nem tudom mi tévő legyek,kihez forduljak??
Az összeg amit követelnek tőlem az 3,6 millió ft.Ennyit egyben semmiképpen sem tudok kifizetni.
Van e valaki aki tud segíteni,mit lehet tenni.Mik a következmények?
Köszönöm ,ha valaki tud megoldást javasolni!
E-mail címem:aloevera1@t-online.hu
Köszönöm! :)
Ebbe ne csak a tőkét hanem a kamatot illetéket is valamint a költségeidet is forintosítsd.