Fórum polgári jog régebbi elöl     új hozzászólás


Szervezett zaklatás

Andrea28 #   2018.02.22. 11:48

Vissza olvastam egy pár kommentet, hát van itt fantázia bőséggel. Amikor gyermek voltam a szomszédomba lakott egy néni, akinek folyton üldözési mániája volt. Mi soha senkit nem láttunk, pedig sokszor kint voltunk késő estig is az udvaron. Számtalanszor odaszólt nekem kedvesen, hogy vigyázzak, mert egy magas zakós férfi követte őt. Soha nem láttam egy embert se, aki csak rá is nézett volna. Szegény később pár évre rá annyira bedilizett, hogy elvitték valamelyik kórházba és onnantól sose láttam őt. Nem volt senkije és az állam szerezte meg a lakást, amiben később egy Áfész működött. Nem tudom, hogy kiket hogyan üldöznek, de a szomszédomat soha senki sem követte, de ő végig mindig ebben a hitben élt. Szüleim, sőt apám is volt, hogy direkt követte nénit meglesni (akkor ő volt az üldöző :)), hogy valóban van e valaki aki szórakozik vele. Persze mi tudtuk, hogy nincs ilyen, apám is elmondta neki, hogy követte őt, mert ezzel segíteni akartunk neki. Persze nem hitte el és szegény valószínűleg Lipótmezőre került. Szerintem itt orvosi dologról lehetett szó, gondolok itt pszichiátriai kényszeres betegségekre.

sztivi # e-mail 2018.02.22. 09:42

Üdv mindenki!
Olvasom itt a leírásokat, és megdöbbentem. Pár éve 33 éves lányom öngyilkos lett. Elvégezett salyát erőből egy külföldi egyetemet, és a végjátékban nagyon csúnyán bántak vele. Igen jó képességű, határozott, és törekvő típus volt. A végén összeomlott, és állandó üldözési mániába esett. Itthon egy külföldi cégnél helyezkedett el (szakmai nyelvtudéssal) ahol a munkatársai rovid idő alatt rájöttek, hogy komoly konkurenciát jelent számukra. Rövid idő alatt "kinyírták".
Kórház, idegosztály, altatás, gyógyszerezés. Valamennyire helyrehozták, de az üldözöttség megmaradt. Fél év múlva elmenekült az üldözői elől. Nekem is fél év kellett, hogy magamra találjak. Ha tudnám ki hajtotta bele ebbe az állapotba, elevenen elásnám. Egy olyan embert iktattak ki, aki nagyon sok hasznot tudott volna hajtani az embereknek. Komoly tudású biológus lett belőle, is igen nagy szociális érzékenxységgel volt megáldva. Semmivé lett, amit az üldözőinek is szívből kívánok.

Burn Out # e-mail 2018.02.18. 06:17

talán le kellene állni a reggeli cigiről, illetve összességében a cigiről. a szervezeted jelez, hogy nem kéne.

hogy is mondjam, most se lettem meggyőzve.

goduckgo (törölt felhasználó) #   2018.02.18. 05:42

Állok az ablaknál. Esteledik. Szokás szerint az utcát nézem, a lámpák sorát… "ott valahol, ezer kilométerre. Hamarosan hívni fog. Elképesztő… video changer élőben, valós időben… persze ha valakinek, nekik lehet… ". Cigarettáért nyúlok. Hirtelen éles fájdalom a szívem tájékán. A mozdulat abbamarad. A fájdalom is. Megpróbálom még egyszer. Ismét a fájdalom… "mi a fészkes fene ez?" Újabb próba… szívemet szorítja valami láthatatlan kéz. Ennek a fele sem tréfa. Hogyan csinálják? Honnan látják mikor mozdítom a kezemet? Be van kamerázva a lakás? … "A rohadt anyjukat" fut át a fejemen… és … ismét a már jól ismert "szorítás". "Piszkos disznók" - gondolom - szorítás megint… "ezt nem hiszem el"… gondolatolvasás. És ezzel elkezdődött egy négy hónapos pokoljárás.

goduckgo (törölt felhasználó) #   2018.02.18. 03:05

"Nothing you can see that isn't shown." (Beatles)

Jó. Nézzünk pár kézzelfogható dolgot. Nr.1 (egyik kedvenc cukiság) "egérgrafológia":

http://real.mtak.hu/…_097-103.pdf

Akkor 2004-et írtunk. Csodálkoznék ha mára nem lenne a fél világ "adatbázisban". Kovács úr leül a számítógéphez, moccant párat az egerén és "beazonosítva". Magyar "találmány" :-).

"Megfigyelnek"? "Lehallgatnak"? :-):

http://www.hadmernok.hu/…1_kovacs.pdf

És természetesen "Pavlovnál" nem állt meg az agykutatás. Csakhát... ma már nem kell vezetékekkel vacakolni.

Ki finanszírozza, ki szán erre pénzt? ...ez már naivság (elnézést kérek).

És - egy kis késéssel - el is jutottunk 1984-ig:

http://elso.xyz/…ell-1984.pdf

:-) a nyafogást be lehet fejezni. Ne veszítsétek el a humorotokat. Nem kell lövészárkokban rohangászni. Teljesen jó.

A videókkal, egyéb "tuti infókkal" jó vigyázni. Rengeteg a beugratás, nagyon ritkán tiszta az amit az "étlapon" találtok.

ardi # e-mail 2018.02.18. 00:18

Értem már! Nagyon meg voltál elégedve a kezeléseddel, azért ajánlgatod itt a Fórumon, de szerintem menj vissza még néhány elektrosokkért. Biztos, ami biztos!

Burn Out # e-mail 2018.02.17. 23:01

de van bajotok :) elég komoly és gyógyszeres kezelésre lenne szükségetek.

ardi # e-mail 2018.02.17. 22:44

Persze, hogy nincsen. Miért lenne, ha semmi bajunk, csak ránk szálltak ismeretlen pszichopata bűnözők, és zaklatnak, nem is akárhogyan!

Burn Out # e-mail 2018.02.17. 18:35

nem, egyáltalán nem különös. mentálisan betegek vagytok, betegségtudat nélkül.

ardi # e-mail 2018.02.17. 18:01

Valóban minden célszemély szeretné tudni, miért lett kiválasztva. Sokan találgatásokba bocsátkoznak, én nem teszem. Persze, jó lenne tudni, miért küldtek ránk pszichopata bérgyilkosokat (mert ezek, sajnos, azok), és kik. Remélem, ha lelepleződnek, minden kiderül.
„3 millió ember ugyanazzal a mentális betegséggel küzd a Földön.” Ugyanazzal a tünetekkel? Tényleg? Nem különös egy kicsit?

Burn Out # e-mail 2018.02.17. 16:59

3 millió ember ugyanazzal a mentális betegséggel küzd a Földön. A 3 millió kijöhetett bármilyen számolás alapján, hasraütés-szerűen, tudományos alapja nagyjából semmi. Ennyi ember zaklatásához nyilvánvalóan elég sok pénz kellene. Másrészről még mindig nem derült ki, hogy miért pont Titeket, hogyan, milyen elv alapján választottak ki. Mi nekik ebben a lényeg, mi a céljuk stb.

Azt hagyjuk, hogy vannak olyan munkák, ahol az ember elfogadja az ellenőrzést, mert ez a munkák nagyjából 70 %-ára biztosan igaz.

drbjozsef # e-mail 2018.02.17. 16:21
ardi # e-mail 2018.02.17. 15:51

3 millió ember nem szenvedhet ugyanazoktól a téveszméktől. Ennyi áldozata van ugyanis világszerte ennek az újfajta bűnözének, amelyhez hasonló a háború óta nem fordult elő. Amint már írtam, ez emberiség elleni bűncselekmény, és hamarosan le fogják leplezni a bűnözőket, akik emberek kínzására és meggyilkolására szakosodtak. Sok ember ügyködik a leleplezésükön, főleg Amerikában. Ott a célszemélyek (Targeted Individuals) már szakszervezetet is alapítottak, és harcolnak a bíróságon az új törvényekért. Európa-szerte úgyszintén szervezkednek a célszemélyek. Leginkább dr. Katherine Horton, aki minden egyes támadást dokumentált, és bíróság elé tárt. Felhívnám rá a szervezett zaklatásban érintettek figyelmét, mert példaértékű, ahogy küzd. Minden célszemélynek ezt kell tennie!
Egyébként, amikor először leírtam a történetem, még semmit sem tudtam erről a jelenségről, a szervezett zaklatásról. Utólag találtam rá az interneten a sok hozzám hasonló történetre. Miért képzelnénk be ilyesmit? Főleg pedig ennyien? Előbb-utóbb szembesülniük kell az embereknek, hogy igenis, létezik ez a jelenség. Minél előbb, annál jobb. Nem csak a mi érdekünk ez, hanem minden emberé. Még mielőtt a saját bőrükön tapasztalják, mert lehet, hogy akkor már késő lesz.


Burn Out # e-mail 2018.02.17. 11:08

Márpedig itt mindenki ugyanazzal a történettel áll elő.

Ebből leginkább arra következtethetünk, hogy a hasonló gondolkodású emberek vonzzák egymást. Ennyi. Aztán miután egymásra találtak, felerősítik egymásban az addigi paranoiát és ugyanazt kezdik átélni, érezni stb.

goduckgo (törölt felhasználó) #   2018.02.17. 09:11

Az "elmebaj" lehet normális reakció. Az ember agya rendkívül bonyolult. "Harci eszköz", fegyver. Vezényli - az évmilliók alatt sikeres túlélésben kialakult - belső programja alapján a viselkedést az extrém helyzetekben. Magasabb üzemmódba kapcsol, maximális teljesítményre. Figyel, elemez és reagál. Ereidbe adrenalint pumpál - hogy a harcképességed a legmagasabb szinte emelje -, közben a szellem dolgozik hiszen életfontosságú, hogy az aktuális helyzetet gyorsan és pontosan kiértékelje, hogy azonnal megfelelő választ találjon a "támadásokra", hogy kiismerje az ellenséget és kialakítsa a megfelelő harcmodort. Ezzel a "technikával" - szerencsés esetben - legyőzhetsz egy medvét vagy egy oroszlánt. Sajnos az ember "fejlődése" ezen a szinten "elakadt". Ahogy egy szarvas vagy egy vaddisznó nem képes megérteni a motorizáció lényegét és gyanútlanul az úttestre lép, az ember sem képes mit kezdeni a digitális korszak kihívásaival, veszélyeivel. Túl gyorsan történt a változás. Nem kellett az "ellenséggel" "harcot vívva" életben maradni. Nincs kialakult harcmodor. Annyira bonyolult számára a rendszer, hogy egy esetleges támadás esetén a gondolkodás félresiklik. Hiszen az ellenség nem látható, nem megszemélyesíthető. És elkezdi magának "felépíteni" a megfelelő verziót ami majd mindent megmagyaráz. Félelem a ki tudja milyen magas szintet elért technikai eszközöktől amik talán rossz emberek kezében vannak… és már meg is történik a "baj". Az agy "visszaigazolja" azt ahová eljutott a gondolkodás. Teljhatalma van a test felett. "Besugárzott", "gondolat manipulált" fejet produkál. A gondolkodás egy számítógépes játékhoz kezd hasonlítani, újabb és újabb szintekkel, mindegyik szinten visszaigazolva testi tünetekkel a megtalált "út" "igazát".

Vannak szakmák ahol eleve célszemély vagy. Aláírod, hogy bármikor megfigyelhetnek, lehallgathatnak és ugyanez vonatkozik a családtagjaidra is. Nincs baj amíg nincs baj. De egyetlen gépezet sem tökéletes… és belekeveredsz egy olyan "kalandba"… ami - ha megúsztad - sok-sok évig "munkát ad" neked.

ardi # e-mail 2018.02.15. 16:45

Köszönöm, hasznos olvasmány. Remélem, azok, akik ennyi erőt, pénzt fektettek olyan találmányba, amellyel ártatlan embereket lehet büntetlenül kínozni, megölni, tönkretenni előbb-utobb bíróság elé kerülnek emberiség elleni bűncselekmény vádjával. Most már nagyon kíváncsi vagyok a kilétükre.
Ami az orvosolat illeti, nem tudom, mivel magyarázzák, hogy mindenki ugyanarra panaszkodik:illegális megfigyelés, utcai színház, követés ismeretlen emberek által, és elektromágneses fegyverek használata ellenük. Tudtommal(pedig nem vagyok orvos) a skizofrénia félelmekből alakul ki,ha az embert valamilyen trauma éri, tehát minden egyes embernél mások a tünetek, elvégre nem érhette őket ugyanaz a trauma. Márpedig itt mindenki ugyanazzal a történettel áll elő. Ezt egy pszichiáternek tudnia kellene, vagy visszadhatja a diplomáját.És szerintem tudják is, de hát miért ártaná bele magát ilyesmibe, így könnyebb, ráadásul megőrizheti a munkáját, mert van kit "gyógyítania" egy nem létező betegségből.

goduckgo (törölt felhasználó) #   2018.02.15. 03:42
ardi # e-mail 2018.02.14. 20:17

"Szatelit alapú internetes bűnözés

Szervezett zaklatás: előre megfontolt szervezett gyilkosság.
A világot az emberirtás egy új válfaja lepte meg: kipecázott ártatlan emberek éveken át tartó szatelit alapú illegális megfigyelése, szervezett társas zaklatása, kínzása, üldözése, megőrjítés és elmegyógyintézetbe záratása, bebörtönzése, kifosztása, öngyilkosságba kényszerítése, vagy más módon való legyilkolása." http://www.gyulolkodok.eoldal.hu
Mivel a törvény nem ismeri el ezt a fajta bűncselekményt, a bűnözők egy csoportja kihasználva a lehetőséget, pénzért felbérelhető egy célszemély megsemmisítésére( a hatőságok által el nem ismert elektromágneses fegyverek bevetésével is).
Idézet egy amerikai cikkből:
"Sokan megkérdezik: Miért bocsátkozna bárki efféle tevékenységbe? Hogy ezt a kérdést megválaszolhassuk elõször is le kell szögeznünk, hogy az a személy, aki eldöntötte, hogy célponttá tesz egy embert nem azonos azzal a személlyel (ebben az esetben személyekkel) aki végrehajtja a zaklatást. Ezt nevezzük "megbizott zaklatónak". Azoknak akik kiszúrják maguknak a célszemélyt, számos okuk lehet erre, úgymint bosszú, irigység vagy pedig el akarnak hallgattatni valakit. Lehetséges, hogy az elkövetõk a fizikai bántalmazást túl szélsõségesnek vagy vagy túlzottan kockázatosnak tartják. Valóban, ez a fajta lelki bántalmazás sokkal hatékonyabbnak bizonyul. Teljesen tönkre tehetõ vele egy ember élete és ugyanakkor nincs, vagy alig van bizonyiték az elkövetõk ellen.
Továbbá, hogy a provók miért is végzik ezt a tevékenységet: alig vagy semmi köze nincs ahhoz, hogy a személy miért lett kiválasztva elõször. Elképzelhetõ, hogy a zaklatásban részt vevõknek nincs tudomásuk arról, hogy miért pécézték ki a célszemélyt és a legtöbbnek semmilyen személyes érdeke nem fûzõdik a zaklatáshoz. Néha pusztán jó mulatság a provóknak. Amikor némelyik provó szemtõl szembe kerül a célszeméllyel, kiül arcára egyfajta gonosz, önelégült mosoly, mintegy hivalkodva, hogy neki hatalmában áll megfélemlíteni az áldozatát. Egyértelműen élvezik, hogy uralják a helyzetet.
A provók természete: feneketlen pokol amely örökké egyre nagyobb izgalomra vágyik. A célszemély csupán préda egy soha véget nem érõ játékban. De nehogy tévedésbe essünk, bármi is az inditóok, ez kegyetlen és számitó gyûlöletbõl eredõ bûncselekmény."
Ideje lenne új törvényeket hozni, és szembenézni a valósággal. Világszerte, mert már több millió áldozata van a szervezett zaklatásnak szerte a világon.

goduckgo (törölt felhasználó) #   2018.02.14. 04:02

:-) a tepsi nem segített. Most már tudom, hogy a mikróba kellett volna raknom a fejem (Edward Snowden film).

https://hu.wikipedia.org/…ward_Snowden

A fejfájósoknak azt tudom javasolni próbáljanak eltölteni pár napot olyan helyen ahol nincs térerő.

Sajnos Burn Out kérdésére nem válaszolhatok. Csak annyit mondtam el amennyit a "tettesek" "megérdemelnek". De szerintem három számjegyű IQ-val össze lehet rakni a "képet".

Ami talán egy jogi fórumon fontos lehet: hamarosan eljön az az idő mikor változtatni kell bizonyos dolgokon. Az, hogy egy pszichiáter nem veszi figyelembe a szervezett zaklatás lehetőségét egy "betegnél"... "belefér". Ha parancsra állít fel diagnózist az is (a "dolognak" ez a "természete"). Viszont tévesen dönteni olyan bizonyítékok alapján amiknek már nem lehetne bizonyító ereje... azt hiszem ebben az esetben már baj van. Hamarosan eljön az idő mikor kimondják - ki kell mondják -, hogy egyetlen digitális eszköz sem megbízható. Hangfelvétel modellezhető, videó felvétel utólag - és valós időben is - módosítható. Digitális háttértárak - ha csak egy pillanatra is "érintkeztek" a "hálózattal" - tartalmazhatnak olyan dolgokat amihez semmi köze a felhasználónak.

"Azért szólaltam meg a fórumon mert szeretnék segíteni."

Burn Out # e-mail 2018.02.14. 00:15

Analizálás helyett inkább védd magad tepsivel a káros sugarak ellen.

Na komolyra fordítva a szót :) Hogy alakul ki egy ilyen szervezett zaklatás? Miért pont Téged? Milyen érdek fűződik hozzá? Miben vagy Te különlegesebb vagy mivel tűntél ki a másik 7 milliárd ember közül, hogy zaklassanak? Milyen szervezet áll mögötte, akinek erre van pénze és energiája, illetve neki milyen érdeke fűződik hozzá?

ardi # e-mail 2018.02.14. 00:02

Szeretsz vadászni az emberekre, igaz? Ajánlom a következő cikket: Pszichiátriai betegségek; A pszichopaták jellemzői (HáziPatika.com)

Burn Out # e-mail 2018.02.13. 23:47

A bíróság, vagy egészségügyi intézmény megkeresésére ketyósokat helyezek gondnokság alá. Sok barátot szereznél egy ilyen helyen :)

ardi # e-mail 2018.02.13. 23:46

De sokat tudsz a pszichiátriáról!Ott ajánlották fel ezt a munkát a szabadulásodért cserében?

Burn Out # e-mail 2018.02.13. 23:44

A szókincsemmel elhiheted, hogy semmi baj. A mikrohullámok most nem zavarják a kis lelkivilágod?

ardi # e-mail 2018.02.13. 23:34

Burn Out,már néztem, hogy hova tűntél. Kezdtem aggódni, hogy felmondást kaptál a szegényes szókincsed miatt.A Fórum helyett miért nem regényekkel próbálkozol? Kiváló módja a szókincsgyarapításnak.