ALKOTMÁNYJOG topik - mellékvágány


Legislator # 2004.03.14. 11:26

Rexor, Neked tökéletesen igazad van. Ami a névhasználatot illeti, az aláírásom persze Koi Gyulaként maradt meg, és ezt egy időre kikapcsoltam, majd most újra működésbe hoztam, mivel semmi okom a "rejtőzködésre". Én már az alkotmányjogos topicban is írtam, hogy a Főszerkesztő Urat nem kell bántani, a politikát a szakmai fórumról száműzni kell. Tiszteletreméltó és tisztességes kezdeményezés a fórum, ne feledjük, Dr. Szilágyi Károly jogászember. Ez önmagában is fontos. Egyébként jössz a jövőben esedékes találkozóra?


Sunshine after the rain.

Rexor # 2004.03.12. 08:12

Nem nagyon hiszem, hogy a találkozó a Szerkesztő úr negatív hozzállásán bukott volna el, csak azért mert a találkozót nem sikerült összegyeztetni. Miért pénz kérdése ez? Itt a beszélgetés a lényeg, és nem az hogy irdatlan pénzeket költsünk. Komolyan mondom azt sem értem, hogy ez a bolsevikozás, kommunistázás, hülyeminiszterelnök típusú szöveg hogy kapcsolódik a találkozóhoz, főleg Gyula névhasználatához. A politika gusztustalan nem erre a fórumra való, egyetértek, hogy talán hagyjuk ezt a politikusokra, mert ebbe a témába belekavarodni kicsit veszélyes, nem a cenzúra miatt, de úgy látom (pl. néhány indexen található forum alapján), hogy a végén mindig átmegy "anyázásba".

Legislator # 2004.03.11. 23:23

Attilám!

Megelőzően azt írtad, hogy fantázianéven írok. Az új fórum megjelenésekor hiába akartam Koi Gyula néven írni, valamiért -az email cím miatt- legislator néven futhattam csak. De mivel a két 'nick' azonossága köztudomású (legalábbis a régiek előtt) ezért nem akartam változtatni. Én azt mondom, hogy nem nagyon értem a feszültséget köztetek. Nekem gyomoridegességem lesz a politikától, majdnem elköltöztem otthonról a választások idején (később -mivel lehetőségem adódott- ezt meg is tettem). Én szeretnék egy jó hangulatú topikban élni.


Sunshine after the rain.

Zoltán György # 2004.03.11. 19:35

Maga a Fórum egy pozitív dolog, látom értelmét, van is!
Hajrá mindenki!

Béres-Deák Attila # 2004.03.11. 19:23

Károly!
Nem olyan bonyolult ez. Lépni kell ( vagy meg kell írni, hogy nem lépek- nem tudok, nem akarok, nem érdekel stb.) Nem pénz kérdés ez, hanem akarat. Én úgy látom, hogy a fórum túl lépett azon amit Te akartál és amit kezelni tudsz. Felejtsük el ezt a találkozót. Az éritettek jönnének, de nincs pénzük.... Ez ma Magyarország. Sajnálom, hogy jog tudománnyal felvértezettek, vagy felérteződni akarók ilyen semmi problémával kényszerülnek szembesülni. Ezután már meg sem lepődöm, hogy a tárgyaláson ott lévő ügyvéd jelölt se "A"-t sem "B"-t nem tud a per témájában kinyögni.


attika

Zoltán György # 2004.03.11. 18:56

A találkozó megszervezéséhez milyen hozzájárulás várható?

Ez materiálisan, és Forintban mennyit jelent?

Zoltán György # 2004.03.11. 18:54

Tisztelt Szilágyi Úr!

Nem ismerjük egymást, új vagyok és lelkes, de láttam ATTILA "Szélmalomharcát" a találkozó megszervezésébe való bevonásakor.
Tényleg megalázónak éreztem a helyzetet, még így kívűlállóként is!

Szilágyi Károly # 2004.03.11. 18:46

Az eredeti "ALKOTMÁNYJOG" topik érdekében kérem, hogy a felmerült 'bolsevik' témát csak itt feszegessük.

Zoltán György:
Szilágyi Károly nem méltatta válaszra sem. Pedig Attila több alkalommal írt neki a találkozóval kapcsolatban!!!!

Most visszaolvasva látom, hogy valóban megszólított Attila, de a válasz csak azért maradt el, mert ezeket a hozzászólásokat nem olvastam (tegyük hozzá, hogy nagyon sok ilyen hozzászólás van még a fórumon, sajnos ennél több időt nem nagyon tudok az olvasásra fordítani).
Emiatt elnézést kérek Attila!

Másrészt az eredeti felvetés (ld.: http://www.jogiforum.hu/forum/10/1412 2003.12.18. 22:48:29) nem maradt válasz nélkül. A találkozó (szerkesztőségi) megszervezéséről nem mondtunk le, csupán a megfelelő időpontot nehéz kiválasztani (ld. időhiány).

Mindezektől függetlenül mindenkit nagyon kérek, hogy napi- és pártpolitikai témában hozzászólásokat ne írjanak. Köszönöm.