A 2008. év végén jelent meg Magyarországon az Ügyvédbróker – www.ugyvedbroker.hu – online ügyvédi ajánlatkérési rendszere. A hazánkban egyedülállónak számító online szolgáltatás nyertesei az ügyvédek mellett az ügyvédet kereső ügyfelek, akiknek lehetőségük van jogi problémájukat strukturált formában célzottan eljuttatni kompetens ügyvédekhez. (X)

A 2008. év végén jelent meg Magyarországon az Ügyvédbróker – www.ugyvedbroker.hu – online ügyvédi ajánlatkérési rendszere.

Az Ügyvédbróker rendszere olyan új és egyedülálló lehetőséget hordoz magában, amit az ügyvédek is örömmel üdvözöltek, hiszen az ügyfelek egyre gyakrabban és szívesebben tájékozódnak interneten keresztül azokról a szolgáltatásokról, amelyeket igénybe kívánnak venni. Nem különben az ügyvédet keresők népes tábora, akik szempontjából az ügyvédkeresés folyamata jóval egyszerűbbé, átláthatóbbá vált, nem beszélve a rendszer további előnyeiről. Mik is ezek az előnyök az ügyvédet keresők szempontjából?

  • Diszkréció – Az Ügyvédbróker segítségével úgy tudunk megkeresni ügyvédeket konkrét ajánlatkéréssel, hogy személyes adataink mindvégig titokban maradnak.
     
  • Nincs kötelezettség – A szolgáltatás igénybevétele nem kötelez minket semmire. Nem szükséges megbíznunk egy ügyvédet sem. Az Ügyvédbróker rendszere segítséget nyújt, azonban végül egyedül dönthetünk arról, hogy kit bízunk meg.
     
  • Információ az ügyvédekről – Az Ügyvédbróker támogatást nyújt nekünk az ügyvédválasztás folyamatában. Tájékozódhatunk azoknak az ügyvédeknek adatlapjairól illetve az ajánlatkérésre adott válaszaikból, akik ajánlatot adtak nekünk, sőt tájékozódhatunk a konkrét ügyre vonatkozó becsült munkadíjaikról, vagy munkadíj számítási terveikről is.
     
  • Idő és pénz megtakarítás – Egyetlen rövid kérdőív kitöltésével ajánlatkérésünk akár több száz ügyvédhez is egy pillanat alatt eljut. Személyesen vagy telefonon keresztül mindez lényegesen több időbe telne, nem is beszélve a felmerülő költségekről.
     

  •  – Az Ügyvédbróker nem választja ki az ügyvédet helyettünk – Az Ügyvédbróker célja, hogy informáljon minket, ezáltal segítsen a megfelelő ügyvéd kiválasztásában. Az Ügyvédbróker soha nem választ, vagy javasol nekünk ügyvédet: tiszteletben tartja, hogy csak a megfelelően informált ügyfél képes meghozni a számára legmegfelelőbb döntést. Ebben segíti az ügyfeleket az Ügyvédbróker rendszere!
  •  – Csak azokkal az ügyvédekkel kerülünk kapcsolatba, akik az ügyünket vállalják – A hozzánk beérkező ajánlatok előfeltétele, hogy az ajánlatot adó ügyvéd foglalkozzon az ügyünkkel és érdekelt legyen annak elvállalásában, így nem vesztegetjük időnket olyan ügyvédekkel való tárgyalásra, akik nem megfelelők a számunkra.
  •  – A szolgáltatás díjmentes – Az Ügyvédbróker teljesen díjmentes az ügyvédet keresők számára. A rendszer működését az ajánlattevő ügyvédek által fizetett használati díj fedezi.

     

További információért, kérjük látogassa meg oldalunkat!