A névjegykártya külső megjelenése az egyik legfontosabb, hiszen ezzel tudjuk megtenni az első benyomást egy üzleti találkozón. Emiatt mostani cikkünkben megosztunk veled pár olyan információt, melyeket a névjegyed elkészítésénél érdemes figyelembe venned. Ha érdekel, tarts velünk! (X)

A névjegykártyák előnyei

A névjegykártyák manapság is rendkívül hasznosak lehetnek számunkra az üzleti életben. Ha csupán egy gyors találkozóról van szó egy lehetséges üzleti partnerrel, akkor nem mindig van idő telefonszámot cserélni. 

Amennyiben viszont ezt a folyamatot rövidítjük azzal, hogy nyújtjuk a névjegykártyánkat, máris meg van oldva a probléma. Így számos helyzetben élvezhetjük az előnyét a névjegy igénybevételének. Ezenfelül ha valakinek névjegykártyát adunk, az szinte biztosan pozitív benyomást fog kelteni benne.

Nemcsak a tradicionális vonalon mozognál? Akkor itt olvashatsz a CardInMove digitális névjegykártyáiról, melyek biztosan elnyerik majd a tetszésed. Ha használsz ilyen eszközt, akkor meggyorsíthatod a döntési folyamatot egy-egy üzleti ügyben, amely sok pozitív helyzetet eredményezhet. 

Továbbá, ha alkalmazod rajta a céged színvilágát, megjelenési elemeit, akkor a márkádat is erősíteni tudod vele. Így tehát minden jel arra utal, hogy a névjegykártyák ideje nem járt le, és még ma is előny származhat a használatukból.

Különleges megoldások

Célszerű nem egy átlagos névjegykártyával előrukkolni a találkozókon, hiszen ekkor nagyobb esélyed van rá, hogy emlékezni fognak rád. Számos olyan megoldás van, mellyel egyedivé teheted a névjegyedet, és kitűnhetsz a tömegből. 

Egyik ilyen például az, hogyha különleges anyagból készítteted el a kártyát. Használd ki a kreativitásod, és lepd meg az ügyfeleidet egy nem hétköznapi megoldással! Lehet akár ez egy ízléses fából készült darab, de átlátszó névjeggyel is előrukkolhatsz, ha meglepetést szeretnél okozni.

Hogyha még inkább az extrém vonalon szeretnél mozogni, akkor borítékos megoldást is választhatsz, mely biztosan minden partnerednek tetszeni fog. Ha egy kicsit játékosabb vizekre eveznél, akkor bátran használj kicsit kirívóbb színeket, illetve formákat!

Amennyiben a te iparágadban belefér az extravagáns felfogás, akkor ne fogd vissza a képzelőerődet! Bátran állíts össze olyan névjegykártyát, amely le fogja nyűgözni a környezetet. Hidd el, ez rendkívül meg tudja könnyíteni és gyorsítani a kapcsolatteremtés folyamatát.

Változatos formavilág

Nem mindig muszáj ragaszkodni a megszokott téglalap alakú kialakításhoz sem. Számos más megoldást is lehet találni, melyekből bátran inspirálódhatsz. Így előrukkolhatsz akár egy kör alakú változattal, vagy egy olyan formával, amelyik a te szívednek kedves.

Hogyha a négyzetes vagy a hullámos megoldásra esik a választásod, akkor is biztosan számtalan rajongót fogsz tudni gyűjteni magad köré. Az emberek mindig szeretik a különleges, egyedi dolgokat, nincs ez másképp a névjegykártyák világában sem. Így nyugodtan légy bátor és kreatív, amikor a sajátod megalkotásáról van szó. Hajrá!