2009. márciusában lelkes és elhivatott ügyvédjelöltek útjára indították a magyar ügyvédjelöltek első honlapját. A weboldal régóta fennálló hiány pótlására vállalkozik.

Régóta hiányzott a nyomtatott és internetes médiából egy olyan fórum, amely kifejezetten a jelöltek nyelvén szól jelöltekről, jelölteknek. Az ügyvédjelölt.hu dr. Ármos Lóránd, dr. Hanyu Henrietta, dr. Klément Katalin és dr. Lukácsy Rita ügyvédjelöltek kezdeményezése.

A honlap szerkesztői arra vállalkoztak, hogy olyan közösségi oldalt teremtsenek, ahol a magyar ügyvédjelöltek bemutatkozhatnak egymásnak és az olvasóknak, megoszthatják egymással szakmai és emberi tapasztalataikat.

A Hírek rovat az ügyvédjelölteket érintő híreket tartalmazza, az Interjú rovat havonta egy ügyvédjelöltet mutat be az olvasóközönségnek, az Ösztöndíj rovat pedig – eddig egyedülálló módon – a fiatal jogászok számára hozzáférhető bel- és külföldi pályázati- és ösztöndíj-lehetőségeket gyűjti egybe.

A Tudástár, Cégjog és Munkajog rovatokban az oldal szerkesztői eddig megszerzett tapasztalataikat osztják meg az olvasókkal, legyen szó akár perbeszédversenyről, akár a cégeljárás apró részleteiről, akár arról, miről ismerszik meg a tökéletes motivációs levél.

Az eddigi visszajelzések alapján a szerkesztők joggal bíznak abban, hogy a kezdeményezéshez – íróként vagy olvasóként – egyre több ügyvédjelölt csatlakozik majd, és abban, hogy az ügyvédjelölt.hu oldal a mindenkori magyar ügyvédjelöltek színvonalas fórumává növi ki magát.

További részletekért klikk: www.ügyvédjelölt.hu