A PPKE-JÁK egy hallgatója ügyvédek körében kutatást végez a jogászi éthosszal kapcsolatban, melynek eredményeit hamarosan a Magyar Ügyvédi Kamara is megkapja.

Tisztelt Ügyvédek!

Végzős joghallgató vagyok, a jogászi éthoszról szóló szakdolgozatom elkészítéséhez kérek Önöktől segítséget, ti. készítek egy kérdőíves felmérést arról, hogy hogyan látják az Ügyvédek a jogászi hivatásukat.

Kérem töltse ki a kérdőívet, amelyet a következő címre kattintva érhet el:

http://jogaszi_ethosz.extra.hu//survey.php?…

A kérdőív kitöltése végén kattintson a Finish gombra. A kérdőív 2007. január 30-ig lesz elérhető a fenti címen. Amennyiben hiba merülne fel a kitöltéskor, vagy bármilyen kérdése lenne dolgozatommal kapcsolatban, kérem írjon levelet a demetergellert@gmail.com címre.
A kérdőív kitöltése előtt, közben, után semmilyen azonosítás nem történik, a kitöltő személye mindvégig anonim marad. Megköszönök minden egyes kattintást, de felhívom figyelmét, hogy egyik kérdésre sem kötelező válaszolnia, kiemelten a 31. és a 32. kérdésre nem.
A felmérés eredményét egyrészt a szakdolgozatom elkészítéséhez használom fel, másrészt a Magyar Ügyvédi Kamara rendelkezésére bocsátom és hasznosításra átadom.

Kérem, hogy minél több Kollegájának küldje tovább kérésem!

Köszönöm szépen segítségét!

Köszönettel és tisztelettel:
Demeter Gellért Zsolt
PPKE-JÁK