A NetLock Kft., Magyarország vezető PKI rendszerintegrátor vállalata hozzáigazította szolgáltatásait a Fővárosi Ítélőtábla Polgári Kollégiumának elektronikus cégeljárást érintő határozatához.

A Fővárosi Ítélőtábla Polgári Kollégiuma 2008. április 28-án olyan határozatot hozott, amely jelentősen megnöveli az elektronikus cégeljárásban beküldendő dossziék/e-akták hitelesítésére felhasználandó időbélyegek számát.

A Polgári Kollégium határozatára tekintettel a NetLock Kft. az Advocatus csomagot használó ügyvédek és ügyvédi irodák részére ingyenesen jóváír 2000 db időbélyeget (~ 40.000 Ft + áfa értékű időbélyeg).

MOKKA hitelesítő szoftver frissítés

A MOKKA hitelesítő szoftver hitelesítési képességei a fenti határozat kapcsán ugyancsak fejlesztésre kerültek. Annak érdekében, hogy a dossziét/e-aktát és az abban foglalt valamennyi dokumentum (kivéve a MÁK igazolást) hitelesítését (elektronikus aláírás és időbélyeg) a felhasználó egyetlen gombnyomással, illetve egyszeri PIN kód megadással végrehajthassa, a MOKKA legfrissebb verziójában a “Mindent aláír..” funkció került kialakításra.