Miért nem szabad még mindig kiírni az ügyfelek nevét vagy az ellátott ügyeket a honlapra? Miért nem szabad hírlevél feliratkozókat gyűjteni az ügyvédi honlapon? Kit védenek a kamarai szabályok: az ügyvédeket vagy az ügyfeleket?

Nem csak ezekről a témákról, de a GVH ügyvédi reklámról szóló döntéséről és a felhajtó tevékenység szabályozásáról is beszélget Bende Máté marketing szakember Szecskay Andrással, a Magyar Ügyvédi Kamara alelnökével, aki az Európai Ügyvédi Kamarák Tanácsának (CCBE) magyar delegációjának vezetője.

A podcastról:

Minden, ami ügyvédi PR, marketing és kommunikáció, dr. Bende Mátéval, a Pro/Lawyer Consulting tulajdonosával.

A podcast célja a marketing és pr eszközök tudatos használatának bemutatása, valódi példákon keresztül. Vendégeink vagy gyakorló ügyvédek, akik saját tapasztalataikat osztják meg, vagy egy-egy terület szakértői, akik segítenek eligazodni a honlapok, a közösségi média vagy a keresőoptimalizálás világában.

Ügyvédeknek, ügyvédjelölteknek, de akár joghallgatóknak is érdekes beszélgetések – azoknak, akik még csak gondolkoznak saját marketingtevékenység beindításán, vagy akik már elindultak egy úton, de nem jöttek az elvárt eredmények.