A PodcastFestival 2023 hirdette meg három kategóriában az év legjobb podcastjait díjazó Arany Mikrofon versenyt – üzleti, edukációs és szórakoztató tematikájú podcastok versenyeztek egymással. Magyarországon már több mint 600 podcast verseng a hallgatóság figyelméért, ezért hívták életre ezt díjat. Örömmel jelentjük, hogy Arany Mikrofon díjat nyert az Ügyvédmarketing Podcast, melynek egyes epizódjai a Jogi Fórum felületén debütálnak. Szívből gratulálunk az elismeréshez!

A beérkezett 96 pályázatból a 14 tagú zsűri 15 munkát juttatott shortlisre, majd egy második zsűrizési kör után születtek meg a győztes podcastok. A zsűri munkája során kiemelt figyelmet szentelt a tartalomnak és azon belül is az üzleti tartalomnak. Azaz a podcastet, mint szellemi terméket értékelték, de egyszersmind a marketing és kommunikációs aspektusát is figyelembe vették.

Üzleti, szakmai témakörben a zsűri a megadott szempontok alapján legjobbnak az Ügyvédmarketing Podcast – Ügyvédi brand – Márka? Arculat? Logó? című műsorát tartotta.

„Már a döntőbe jutást is hatalmas eredménynek értékeltem. Erős mezőnyben tudott az Ügyvédmarketing podcast a legjobbá válni a hazai elismert marketing szakemberekből összálló zsűrik szerint. Hálás vagyok a hallgatóknak, mert értük és nekik készül a műsor és mit sem érne a díj a figyelmük nélkül. A Jogi Fórum és a Podcastr.hu támogatása is kellett a sikerhez” – mondta dr. Bende Máté, a Pro/Lawyer Consulting vezetője, a podcast házigazdája.

Íme a győztes podcast-epizód: