Miért építsük a személyes márkánkat már ügyvédjelöltként? Ha már van egy bejáratott ügyvédi honlapunk, miért lehet szükség egy tematikus honlapra is? GoogleAds, SEO, Facebook – melyik a nyerő? És ha már Facebook – az oldalak és a csoportok ereje hogyan mérhető?

Bende Máté marketing szakember beszélgetőtársa ezúttal Dr. Kovács Krisztián, az egyik legtöbb Facebook követővel rendelkező magyar ügyvéd, aki az ügyvédjelöltek és ügyvédek számára is érdekes betekintést enged egy praxis felepítésébe, az ügyfélkezelésbe vagy éppen a Jogászdíj marketingerejébe.

A podcastról:

Minden, ami ügyvédi PR, marketing és kommunikáció, dr. Bende Mátéval, a Pro/Lawyer Consulting tulajdonosával.

A podcast célja a marketing és pr eszközök tudatos használatának bemutatása, valódi példákon keresztül. Vendégeink vagy gyakorló ügyvédek, akik saját tapasztalataikat osztják meg, vagy egy-egy terület szakértői, akik segítenek eligazodni a honlapok, a közösségi média vagy a keresőoptimalizálás világában.

Ügyvédeknek, ügyvédjelölteknek, de akár joghallgatóknak is érdekes beszélgetések – azoknak, akik még csak gondolkoznak saját marketingtevékenység beindításán, vagy akik már elindultak egy úton, de nem jöttek az elvárt eredmények.