Egy megkerülhetetlen platform a magyar jogtudomány számára - JTIblog - A Jogtudományi Intézet blogoldala - Felhívás szerzőknek!

2014.08.12. Jogi Fórum / JTIblog

A Jogtudományi Intézet (JTI) blogja bejegyzéseket vár a jogtudomány művelőitől maximum 1500 szó terjedelemben a jtiblog@tk.mta.hu címre. Az Intézet aktuális témákról tudományos igényességgel feldolgozott, de nem csupán a tudomány képviselői számára érthető posztokat kíván közzétenni honlapján.

A JTI küldetésének megfelelően olyan írásokat fogad be, amelyek nem csak az adott hír, jogszabály vagy bírósági ítélet puszta ismertetését tartalmazzák, hanem azok gyors, összefogott és pártatlan értékelését is.

A JTI ambíciója az, hogy a magyar jogtudomány egészére kiterjedően megkerülhetetlen platformot hozzon létre mind az elméleti, mind a gyakorlati jogászi hivatást űzők számára.

A jogfejlődést érintő, szélesebb körű érdeklődésre számot tartó blogtémák előzetes koordinációja céljából a blog szerkesztői - Papp Mónika és Ziegler Dezső Tamás szerkesztők - kérika szerzőket, hogy témajavaslataikkal keressék meg a JTI-t a szerkesztőségi email-címen.

Útmutató a szerzőknek

JTIblog - A Jogtudományi Intézet blogoldala
 

 

 

  • kapcsolódó anyagok
BLOG