Új partner a Kinstellar ügyvédi irodánál - A szakember az energiajogi csoportot erősíti

2021.04. 6. Jogi Fórum / Andrékó Ferenczi Kinstellar Ügyvédi Iroda

Új partnerrel bővült az Andrékó Ferenczi Kinstellar Ügyvédi Iroda csapata Dr. Sepsey Balázs előléptetésével. Dr. Sepsey Balázs elismert energiapiaci jogi szakértő, több, mint 17 év tapasztalattal rendelkezik az energiajog területén; az energiaszektorral kapcsolatos M&A ügyletek, hagyományos és megújuló erőműfejlesztési projektek, EPC szerződések és az EU-s energiaszabályozás szakértőjeként támogatja a Kinstellar hazai és nemzetközi ügyfeleit.

Sepsey Balázs szaktudása kiterjed – többek között – az energetikai infrastruktúra projektekre, közép- és hosszú távú villamosenergia- és földgáz-kereskedelmi megállapodásokra, energetikai projektszerződésekre, petrolkémiai átalakítási és fejlesztési projektekre, valamint az energiajog területének szabályozási kérdéseire is.

Ferenczi Kristóffal, a Kinstellar energia- és természeti erőforrások jogával foglalkozó nemzetközi csoportjának vezetőjével és a Kinstellar budapesti irodájának irodavezető partnerével közel 15 éve fennálló szoros együttműködés és közös munka keretében Sepsey Balázs irányítja a budapesti energia- és természeti erőforrások jogi csoport napi szintű munkáját. Balázs emellett aktív szerepet visz a Kinstellar nemzetközi energiajogi csapatának határokon átívelő, energiaszektorral kapcsolatos ügyeinek támogatásában is.

Sepsey Balázs 2005 óta erősíti a Kinstellar (illetve jogelődje, a Linklaters) budapesti csapatát. 2018 óta vezető ügyvédként tevékenykedett a budapesti irodában. Kiemelkedő energiapiaci szakértelme, professzionalizmusa és eredmény-orientált hozzáállása jelentősen hozzájárult a Kinstellar energia- és természeti erőforrások jogi csapatának elismertségéhez és sikereihez.

„Nagyon örülünk Balázs partnerré történt megválasztásának. Nagyszerű példát jelent a fiatalabb generáció számára, hiszen bizonyítja, hogy egy tehetséges kolléga kemény munkával, elszántsággal, kitartással és kreativitással elérhet a legmagasabb szakmai szintre. Büszkék vagyunk Balázs sikerére és hisszük, hogy Partnerként tovább erősíti a Kinstellar eredményeit” – mondta el Patrik Bolf, a Kinstellar nemzetközi ügyvezető partnere.

Ferenczi Kristóf, a Kinstellar Budapest irodavezető partnere és a Kinstellar menedzsmentjének tagja hozzátette: „Balázst a Kinstellar partnerévé választani kiemelkedően fontos pillanat a számunkra. Tehetsége, szaktudása, felelősségtudata és elkötelezettsége a legmagasabb színvonalú jogi szolgáltatás nyújtása és az energiaszektort érintő jogi kihívások megoldása iránt példaképpé tette a kollégák számára. Megtiszteltetés számomra, hogy kollégája és mentora voltam ezekben az években, és boldog vagyok, hogy ezentúl Partnerként erősíti tovább a Kinstellar budapesti és nemzetközi csapatát”.

  • kapcsolódó anyagok
ÜGYVÉDI IRODÁK