Tvinpíksz!


csufi99 # 2004.12.21. 22:00

Egy csoportos óvodában két óvónő kell, ez egyértelmű, s az is, téged kell visszavenni dolgozni. Kérdés a harmadik szerződés hogyan szól, határozott időre, a helyettesítésedre- netán kinevezték határozatlan időre.
Két lehetőségük van, felmondanak, ami törvénytelen lenne, ahogy kiolvasom soraidból, ezért próbálkoznak az áthelyezéssel. Nem vagy köteles elfogadni. Egyet gondolj át, ha fogyóban a gyermeklétszám hol van nagyobb és hosszabb távú esélyed dolgozni? Egy áthelyezéssel most "jó" alku pozícióban vagy, ha tanulni akarsz, s az áthelyezésed erről szólna, s előírják a szükséges iskolai végzettség megszerzését. Rajtad múlik. Kitarthatsz eredeti munkahelyed mellett, kérdés az meddig lesz, s hagynak-e dolgozni, ha már eldöntötték, ők a másikat szeretnék, eltávolításodra sok eszközt fel tudnak használni, ha nagyon akarják, ne így legyen, de meg tudják keseríteni a mindennapokat.
Jól fontold meg, a körülményeket pedig Te ismered, melyek segíthetnek dönteni.
Áthelyezni pedig kell egy kikérő az iskolából, csak közös megegyezésbe ne menj bele!

luxi32 # 2004.12.21. 12:37

Sziasztok!
Óvónő vagyok egy egycsoportos óvodában jelenleg a gyes alatt felhalmozódott szabimat töltöm.Három éve a helyemre felvettek helyettesíteni egy óvónőt akit meg is akarnak tartani.A kérdésem,hogy egycsoportos óvodában dolgozhat e három óvónő?Engem akarnak elküldeni de a jegyző szerint nem lehet és kitalálták hogy áttesznek az iskolába napközis nevelőnek.Ezt el kell fogadnom?Az lehetséges hogy még a szabadságom alatt is dolgozik a másik óvónő?Nem kellett volna a gyesem lejártával felmondani neki?Köszönöm a válaszokat!