Affiliate felhasználás


Rexor # 2015.07.08. 13:28

Minden lehetséges. Maximum ha kapsz ilyet nem fizeted ki :).

Csákjózsi # 2015.07.08. 12:55

Hát elég nagy összegről van szó. És semelyik másik affiliate oldal felhasználási feltételei között nincsen semmiféle kötbér, csak ugye a teljes mértékben érthető kitartás, és az összes függőben lévő kifizetés törléséről. Lehetséges, hogy csak a csalók elrettentéséről lenne szó??? A tisztességes felhasználóknak nem kell félnie attól, hogy egyszer csak kap egy magasabb mint 10000000 forintos kötbérszámlát????

Kovács_Béla_Sándor # 2015.07.06. 16:22

Kötbér. És nyilván eltúlzott mértékű.

Csákjózsi # 2015.07.06. 16:13

Ja igen. Elnézést. Kötbért.

Rexor # 2015.07.06. 14:31

Biztos büntetésről van szó? Ilyet hatóság szabhat ki.

Csákjózsi # 2015.07.06. 11:59

Üdvözlet.
Szeretném segítségüket kérni.
Weblaptulajdonos vagyok, és mivel már elég magas látogatottságú lett az oldalam szerettem volna partnerprogramokra regisztrálni, és ezzel egy kis mellékest keresni.
Az adott oldalt nem szeretném megnevezni. Elkezdtem a regisztrációmat, mindent szépen kitöltöttem, és amikor a felhasználási feltételekhez értem, nem csak kipipáltam a kis négyzetet, hogy megértettem és elfogadom (mint az emberek nagy százaléka sajnos), hanem nekiültem és elkezdtem elolvasni. Volt egy pont, ami jogosan ugye leírta, hogy a forgalom manipulálása szigorúan tilos. Ez ugye egyértelmű hogy teljesen jogos, megértettem elfogadtam. Olvastam tovább, mindennel egyetértettem értettem, viszont ekkor belebotlottam egy olyan pontba, amit nem igazán értettem. Ez a pont visszamutatott az ez előtt említett pontra, hogy aki ugye hamis forgalmat generál, 10millió forint fölötti büntetést kap, de ami számomra érthetetlen és furcsa, hogy bármilyen feljelentés, bírósági eljárás nélkül. Ugye felmerült bennem a kérdés, hogy ezt akkor senki nem ellenőrzi, és bárkire akiről úgy gondolják, több millió forintos büntetést kaphat, még ha nem is csinált semmit, csak ők ezt úgy gondolják hogy igen. Ekkor abba is hagytam a regisztrációt, gondoltam itt megkérdezem, hogy ilyet tehetnek. Jó persze, ilyet feltételezni bármilyen cégről, nem igazán lenne szabad, de ugye a manapság szinte minden megtörténhet. És hát nem szeretném, hogy egy nap arra eszméljek, hogy kaptam egy ekkora büntetést, a semmiért. Szóval a kérdésem az lenne, hogy egy internetes cég megcsinálhatja e azt, hogy mindenféle bírósági eljárás vagy bármi nélkül, kiszabjon egy ekkora büntetést. Válaszukat előre is köszönöm.