Parkolási díj befizetése után is büntetés


ferrke # 2010.04.01. 11:55

Ird le ugyanezt, küld el ujra a befizetést igazolo cédulát és az előző emailt is amit küldtél.
Mindezt tértisen.
SZVSZ nyerő vagy.......

Sziszuka # 2010.03.31. 20:06

Kedves Ügyvéd Úr/NŐ!

február végén Bp-en parkoltunk, egy interjúra ment a férjem, s mivel késésben volunk s rohantunk, teljesen megfelettkeztünk a parkolásról. Mire visszaértünk már ot volt a csomag, amit a parklógépben rögtön ki is fizettünk.
Azátn kb két két múlva kaptunk egy levelet, hogy nem fizettük be a bűntetést, mivel már délután volt, nem tudtam Őket hívni, beszkenneltem az igazló cédulát, elküldem mailbe. Másnap korházban voltunk, így nem tudtam telcsizni, de köv. nap felhívtam egy ügyintézőt, hogy megkapták-e a mail-em, elküldjem-e póstán is.....
Azt mondta a hölgy, hogy igen látja, hogy megfizettük a bírságot, tekintem tárgytalannak a levelet. Tehát, akkor ennyi? - kérdeztem. Azt mondta, igen.
Erre ma kaptam egy mailt, hogy mivel csak 8 nap elteltével küldtem el a befizetsét igazoló cédulát, így még fizessek 10.210.- ft(maga a bűntetés 4.400.- volt)Teljesen fel vagyok háborodva, hisz a hölgy azt mondta, hogy minden ok- amivel ugye félrevezetett, most meg még pénzt akarnak még legombolni. Azt írták, ha nem fizetek peres eljárás lesz......
Tuti, hogy nem fizetek, hisz jogtalan. Én korrektül rögtön kifizettem a bírságot. Nem hogy örülnének, hogy van aki rögtön fizet.
Ön szerint mi a teendő?(már megírtam nekik is ugyanezt)mármint, hogy a hölgy azt mondta, hogy ezzel oké.

Köszönettel
Szisz
Teljesen fel vagyok hábordva és nem vagyok hajlandó egy fillért