egy tanú elég ?


Agent Cooper # 2014.03.07. 14:09

Kedves Szabó Magdolna!

Önök hárman azt állítják, hogy hármuk előtt ismerte el? Akkor az elég lehet, amennyiben mindhárman ugyanúgy emlékeznek a körülményekre is! A bíróság külön fogja Önöket kihallgatni.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Szabó Magdolna # 2014.03.07. 15:08

Tisztelt Agent Cooper!
Két alkalom is volt,elsönek mikor párom és én találkoztunk vele és rákérdeztünk akkor mondta el elsönek.Másodjára úgy futottunk vele össze hogy már párom növérével beszélt és ott volt a hölgy is aki a sógornöm munkatársa egyébként a ö a tanunk és a párom bátya is ott volt.Akkor ott mindenki elött kértük mondja el amit nekünk elmondott,el is mondta de akkor már azt is hozzátette hogy beszélt is az édesanyjával hogy a biróságon ö is mondja el az igazat,lessz, ami lessz,de sajnos a növére erröl lebeszélte mindketteöjüket,igy most nem tudja ö sem mit mondjon a biróságon.Ez kb 2 hónappal ezelött történt,azóta nem találkoztunk vele,igy nem tudjuk részükröl hol áll az ügy.A tárgyalás pedig napokon belül lessz.Az sem biztos hogy megjelennek,mivel a tárgyalás több mint 300kmre a lakóhelyünktöl van.Az elsö tárgyaláson sem jelentek meg!
Tisztelettel!

Agent Cooper # 2014.03.07. 15:48

Kedves Szabó Magdolna!

Így csupán abban az esetben nem ér semmit az egész, ha olyan vallomást tesz, hogy mondta ugyan, hogy az anyja volt, de akkor hazudott.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Szabó Magdolna # 2014.03.07. 16:29

Tisztelt Agent Cooper!
Köszönöm eddigi segitségét,reméljük a legjobbakat,és Istenben bizunk! :)További szép napot!Maga nagyon sokat segitett mégegyszer köszönöm!