A Magánindítvány, Elfogult bírói ítélet


iparka # 2011.01.07. 09:10

És az email a Te email címedről ment vagy egy kreáltról ?

1belgyogyaszno # 2011.01.06. 16:05

Az emailekről a szakértő azt írta beazonosíthatatlan, bárki küldhette.....
Csak a kórházigazgató hamis vallomása van ellenem, amit nem tud bizonyítani, nem is tudhat, mert valótlan. A Korrupt Banda pedig példát akar velem statuálni..

1belgyogyaszno # 2011.01.06. 16:03

Nem! Csupán valaki aláírta az én nevemet! És mivel a kórházi bűncselekményeket feltártam amelyek betegek sérelmére lettek elkövetve, többek között Schrizphréniával diagnosztizált orvos gyógyít, ügyel és ad szakvéleményt, avagy rezidensekkel láttatnak el szakorvosi feladatokat stb. Így ki akartnak csinálni. Ez egy 20 ezres korrupt kisváros, de megyei szinten vannak összefonódások :( Ez a bosszú és ha ezt így elmondom, még engem néznek idiótának. Két regionális ANTSZ is el akarta korruptálni az ügyet, egy szerencsém volt az országos tisztiorvosi hivatalban Dr. Falus Ferenc és az Intézmény igazgatási osztálya nem volt korrupt, így elmarasztalták a kórház vezetőjét, és a regionális ANTSZ hamis vizsgálatait pedig megsemmisítették. Ezért akarnak rajtam bosszút álni

iparka # 2011.01.05. 21:57

Hú, erre én is kíváncsi vagyok. nyugtassatok meg, hogy az elfogult bíró ritka ..

Az mit jelent, hogy "míg foyltak a tárgyalások, 2 bejelentést is tettem" ? Ilyen sok tárgyalás volt ?

és akkor mire fel ítélt el, ha csak 3 hívás meg pár email volt ? Az email a te email címedről ment ?

1belgyogyaszno # 2011.01.05. 19:21

Ez megtörtént! DE Ezek után nem bízok az igazságszolgáltatásban, hiszen itt a bíró szándékosan hamisan ítélkezett, hiszen nem volt semmi bizonyítéka, csak a kórházigazgató vallomása, sőt egy kollégámat a belgyógyászatról szinten felkért, hogy jelentsen fel, hogy őt is zaklatom. Nos akit erre rávett az a doktor a volt párom...!!! akit előtte 2 hónappal hagytam ott!!
(nem tudta elviselni, hogy egy másik férfival kezdtem barátkozni) De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a Bíró és a kisvárosi rendőrség is a kórházban gyógyul a családjával együtt, ha kell, így nyilván való a bíró hamis ítélete. Még folytak a tárgyalások, amikor már kétszer bírói elfogultságot jeleztem! erre azt mondta a bíró, hogy nem érzi elfogultnak magát! Hol tudok vizsgálatot kérni ellene, és hogyan tudom érvényesíttetni az igazamat? Ez a kérdésem.

Kovács_Béla_Sándor # 2011.01.05. 19:13

Az nem akármekkora ellentmondás, hogy jogellenesnek tartod az ítéletet, de fellebbezni nem akarsz. Bár szerintem a védőd úgyis megteszi, meg sem tilthatod neki.

1belgyogyaszno # 2011.01.05. 19:07

Üdvözletem.
Az lenne a kérdésem, hogy abban az esetben, ha a 176.§.
(zaklatás vétsége)úgy lett magánindítványként elindítva, hogy a felperesek, már jóval kicsúsztak a 30 napos határidőből, (ami a bíróságon lett is jelezve) Ennek ellenére a bíró szándékosan elmarasztaló ítéletet hozott, úgy hogy közben még bizonyítani sem tudták a vádat, csupán 1 elmondásra alapozták, és pár emailre, amelyről a szakértői vélemény az volt, hogy bárki küldhette! Mivel a feljelentést egy kórházigazgató tette egy kicsi 20 ezres városkában, csak mert a betegek érdekét nézve feljelentettük. (El is marasztalta az OTH.)Előtte telefonon 3 alkalommal felhívtam összesen 5 percben, hogy szüntesse meg a szabálytalanságokat, mert jogi eljárást fogok indítani! Nem tette meg, ellenben hamisan azt vallotta, hogy én fenyegettem és a minden napi életében beleavatkoztam. mi több hamisan azt is vallotta, hogy velem személyesen találkozott és én fenyegettem őt!!! Természetesen ez az állítás nem igaz, így erre semmi bizonyíték sem lehetett. Ám mert a kórházat megbüntették a Bíró 2 rendbeli zaklatás vétségéért Büntetlen előélettel 6 hónap fogházra ítélt 3 évre felfüggesztve! AZ ügyvéd jobban el volt képedve mint én! Azt felelete erre még nem volt példa a pályafutása alatt! Az indoklásban a bíró annyit mondott, hogy ő elhiszi a sértett által előtártakat, és " Ő így döntött" A 30 napos határidőre pedig azt mondta, hogy szerinte a tanú nem volt biztos a telefonáló személyében azért csúszott ki, ám több vallomásában is mondott nevet és időpontot is. Korrupt volt a bíró ez nem vitás, mit tudok tenni? A bírót hogyan tudom felelősségre vonatni? A megyei nél esélyem sem lehet szerintem mivel " holló hollónak nem vájja ki a szemét" Ráadásul 1,5 évig húzták az ügyet! Egy bíró mindent megtehet?
Milyen jogi lehetőségem van arra, hogy ez az aljas munka a részükről bebizonyosodjon?