Creditexpress Factoring Zrt.


bbcsi # 2011.04.22. 16:12

Kedves Salla és Zeta Jones

Salla:
Nem lehet tudni,hogy a cég csak fenyegetőzik-e vagy sem. Mit tehetsz?
1.Kockáztatsz és figyelmen kívül hagyod.
2.Felveszed velük a kapcsolatot telefonon vagy személyesen és kideríted,hogy akkor pontosan miről is van szó. Ők a követelés tulajdonosai? Ha igen akkor erről kell ,hogy mutassanak egy engedményezési szerződést amit neked is meg kellett volna kapnod. Ha nem engedményezték a követelést akkor megbízás alapján dolgoznak. Bármelyikről is van szó kérd meg őket,hogy mutassák be azt amire alapozzák a követelésüket. Ha ez megvan akkor egyezzél meg velük. Mert egy jogerős fizetési meghagyás után akár még az autódat is elvihetik.
Zeta Jones:

Írjál nekik tértivevényes panasz levelet és kérjél rá választ. Kérd ki a panaszkezelési szabályzatukat. Ha erre 30 napon belül nem válaszolnak akkor tegyél panaszt a PSZÁF-nél

zeta jones # 2011.04.22. 12:09

sziasztok!nekem is a creditexpressel van problémám.a férjem kapott egy fizetési felszólitást egy vaterás ügylet miatt ettől a cégtől.ez a tartozás nem haladja meg az ezer forintot ők viszont felszámoltak3125ft adminisztrációs költséget.nyomban fel is hivtam a céget és rákérdeztem erre a hatalmas összegre.a férfi aki felvette közölte hogy mindenkinek ennyi és ha befizettem hivjam vissza elköszönt és lecsapta a telefont.azonnal visszatelefonáltam és kértem a főnökét azt mondta nem tudja adni mondtam adja meg a számát azt se adta meg.mondta irjak emailt de megfordult a fejembe hogy az is a süllyesztőbe kerül.ma befizettem a csekket de szeretnék a dolog végére járni mert jogszerűtlennek tartom hogy megtagadta a tájékoztatást.még mig mindig fortyog bennem a düh,hova kell ijenkor fordulni?

Salla # 2011.03.03. 09:44

Üdv!

Előre is elnézés,tudom,hogy van már egy ehhez hasonló fórum,de nagyon régi az utolsó hozzászólás.Ezért nyitottam egy újat.

Szeretnék segítséget kérni az alábbi problémára:

Ismételten kaptam egy levelet a CE-től,amiben egy peren kívüli utolsó megállapodást ajánl fel,egy 2007-es Máv-os tartozással szemben (ezt december 8-án adták fel,de cím változása miatt ma kaptam meg).2009-ben is kaptam tőlük levelet,amitől nagyon megilyedtem és levélben kértem részletfizetési lehetőséget,amire semmiféle választ nem kaptam.És azóta csak ezt,de egyiket sem ajánlva,vagy tértivel.
Olvastam a másik fórumban,hogy ez a cég csak fenyegetőzik,meg ilyesmi.Szóval nem tudom mit csináljak,megkeressem e őket,és kérjem tőlük,hogy mi alapján kérik rajtam ezt a tartozást,vagy kifizessem,mert félek,hogy elviszik a kocsit (egyáltalán elvihetik?),vagy ne foglalkozzak vele?
Majdnem 2 hónap telt el,mióta kiküldték ezt a levelet,és az áll benne,hogy "Amennyiben a megadott határidőig a fenálló tartozást nem egyenlíti ki, fizetési meghagyásos eljárást indítunkk, a jogi eljárás költségeivel megnövelt teljes követelés behajtása érdekében."
Kérem adjanak tanácsot mitévő legyek,mi lenne a legjobb megoldás.

Választ előre is köszönöm!