A férjem gyógyszerezi az ételem, italom


monalisa1 # 2013.01.31. 01:51

És a gyerekek tudnak-e a dologról?!

Kőbeíró # 2013.01.31. 00:42

Aztapaszta.
Bizony nem zárnám ki az agykárosodást sem. Már megbocsásson.

Gabicsek # 2013.01.30. 23:09

Atyám! Hogy mik vannak! Mi lenne, ha saját magad szolgálnád ki, vagy esetleg orvoshoz mennél?

Rafina67 # 2013.01.30. 13:52

Kedves Ildikó!
Ha betegsége miatt nem tud a rendőrségre bemenni, ki is hívhatja a rendőrt. Hívja a 112-es segélyhívó számot és mondja el, amit nekünk leírt és jelezze telefonba, hogy ételmintát is vett és szeretné, ha az ügyben feljelentése alapján eljárás indulna, a gyanúját is mondja el a telefonba és említse a biztosítást is. A hívását rögzítik majd.

Vegyen mintát az ön által gyógyszerezettnek vélt ételből Egy tiszta nylon zacskóba, vagy fóliába és ezt adja át a kiérkező járőrnek, aki az ön állításairól jelentést fog készíteni, vagy jegyzőkönyvbe veszi a feljelentését (ez a helyi szokástól függ) ahhoz mellékeli az ételmintát.

Az ön által leírt tünetek arzénmérgezésre is utalhatnak. AZ arzén beszerzése sajnos nem nehéz, de az könnyen kimutatható.

Nem lehet, hogy a férje olyan gyógyszert tesz az ételbe, amit önnek orvos írt fel csak nem akarja bevenni? Nincs problémája az alkoholfogyasztással? Van, vagy volt diagnosztizált pszichés megbetegedése?
Ezekre itt ne válaszoljon. Sajnálom, hogy ilyet kérdezek, de ezek a kérdések később is felmerülhetnek.

Minden jót!
R

Egyjogász # 2013.01.30. 07:39

Ez most komoly? Ha úgy gondolod, hogy valami neked káros szer van a kajádban és az italodban, miért eszed/iszod meg? Én biztos nem ennék meg semmit, amiről az a gyanúm, hogy mérget raktak bele...

Vagy ha ilyen gyanúd van, a gyanús ételből/italból mintát veszel és bevizsgáltatod, vagy átadod az orvosnak, és elmondod a gyanúdat (gondolom ő is meg tudja nézetni, van-e benne valami), netán - mint Cooper is írja - bemész vele a rendőrségre, és feljelentést teszel.

Agent Cooper # 2013.01.29. 23:35

Kedves Ildikó770430!

A biztosítási szerződésnél lehetősége van a kedvezményezett személyét megváltoztatni.
Amennyiben az a gyanúja, hogy a férje mérgezi, akkor bejelentést tehet a lakóhelye szerinti rendőrkapitányságon, de a legjobb, ha visz is magával mintát a mérgezett ételből vagy italból.

Üdv: A. Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Ildikó770430 # 2013.01.28. 19:23

Tisztelt jogi fórum!
A férjem már hosszabb ideje az engedélyem nélkül gyógyszereket rak az ételembe és italomba "bor, tea, stb". Egy alkalommal határozott kérdésemre be is vallotta hogy gyógyszereket rak rendszeresen az italomba. Úgy érzem hogy eddig mindig észre vettem "lebegett az italom felszínén, a részemre kiszedet étel keserű volt a faszékban lévő többi étel már nem" de ki tudja. Mostanság nagyon beteg vagyok, nincs erőm, fájdalmaim vannak, szédülök, de az orvosok nem tudják hogy mi okozza. A napokban megtudtam a biztosító társaságnál hogy a nevemre kötött életbiztosítás kedvezményezettje a férjem "én úgy tudtam hogy a gyerekek". Azt szeretném kérdezni hogy mit tehetek? 3 gyerekkel nem tudok hova menni. De félek is.
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdv. Ildikó