felfüggesztett börtön


folyami géb # 2016.03.14. 16:34

Így van, és cserébe megszüntetik az eljárást. A vádiratban biztos nem kérnek semmit (valószínüleg félreérthetett valamit). Hogy pontosan mikor és mennyit kell fizetni, az okozott kár hogyan oszlik meg az elkövetők között, arról is a közvetítői eljárásban kell megegyezni.

dandik # 2016.03.14. 17:32

akkor melyiket kerjem elobb a halasztast vagy kozvetitoi eljarast? ha a halasztast megadja kb 6 honap mulva lenne a targyalas es kituzi az idopontot akkor meg kerhetem a kozvetitoi eljarast? ha a kozvetitoit kerem elobb de azt mondjuk elutasitja 1 szer fellebezhetek ellene es azt is elutasitja, utana kerhetem meg a halasztast?


Segitséget szeretnék kérni, probaid?re vettek fel 2 honapra, de csak 1 napot tudtam dolgozni, utána táppénzre kerültem, telefonon felhivott a cég munka

folyami géb # 2016.03.15. 06:44

Nézze, így nehezen fogunk tudni haladni, ha meg sem próbálja megértni, amit írok és csak fújja a magáét.

Egész eddig azt mondtam, hogy ne "halasztást kérjen", mert ami ki sincs még tűzve, azt nem lehet elhalasztani. Azt írja meg, hogy kb. mikor lesz itthon, és addigra kérje a tárgyalás kitűzését.

Ugyanez a helyzet a közvetítői eljárással is. Kérheti előtte, utána, sőt akár egyszerre is, de mivel nem hajlandó megjelölni, mikor lesz itthon, és a közvetítői eljáráshoz itthon kell lenni, ezért nem tudom megmondani.

A legjobb talán az lenne, ha már most is kérné a közvetítőit, de jelölje meg mellette, hogy mikor tud itthon lenni és részt venni azon!

Egybként akárhányszor kérheti a közvetítői eljárást, de ha elutasították, akkor általában nincs értelme újra kérni.