Kabitoszer kereskedes


sorim # 2018.03.04. 11:16

Kedves Fórumozók!

Régebben szövevényes kamu sztorikat találtam ki, hogy kelendőbb, és elfogadottabb legyek.

Ilyen volt pl. az, hogy előadtam egy hölgynek, hogy régebben
óriási tételben drogdílerként tevékenykedtem, illetve raboltam is. Ezekben a sztorikban kis valóságalaphoz (ismerek olyat, aki tényleg csinált ilyesmit) kapcsoltam teljesen valótlan dolgokat. A valótlanságot akár poligráf mellett is bizonyítani tudom, nem félek tőle. Ugyanakkor a kedves hölgyemény felvette ezeket a beszélgetéseket, és hűtlenségem zálogaként most a rendőrséggel fenyeget. - Mire számíthatok? - Kinevetik, vagy lesz egy pár húzós hetem, mire ebből kijövök?

Trcsabi8 # 2017.12.01. 13:30

Köszönöm a gyors választ uram!

ObudaFan # 2017.12.01. 12:30

HA kereskedésért ítélnek el és voltál már büntetve, pláne hasonlóért, akkor lehet belőle. De amit leírtál, az nem feltétlenül utal kereskedésre, tehát a bizonyítási eljárásnak nagy szerepe lesz.

Trcsabi8 # 2017.12.01. 07:23

Jó reggelt Tisztelt válasz adók! Következő történt! 2eve egy barátom felhivott hogy menjünk el bulizni de előtte menjünk el az általa személyesen nem ismert dilerhez akit én ismerek. Telefonon felhivtam és mondta vár minket. Azért a barátom elmentunk az emberhez külön külön meg vettünk 2-2adag speedet. Ő is az övét enis az enyémet. Amikor elindultunk igazoltattak minket mert figyeltek az embert. Engem utána bevadoltak kabitoszer kereskedes bűnsegédlettel. És mivel voltam már hasonló ért buntetve ezért az ügyész fegyhaz fokozatot indítványozta 2gramm fóliával együtt csomagolt kábítószert. Azt szeretném kérdezni hogy ezért valóban adhat letoltendot? Vagy a csekély mennyiséget azért figyelembe veszik?