Lakáskiürítés hogyan?


MajorDomus # 2015.07.06. 21:35

De miért nem üresen, beköltőzhetõ
Állapotban veszed meg?
A tulaj úgy rakja ki őket, ahogy tanulta.

Linkas63 # 2015.07.06. 13:50

Megtekintett állapotban (lakókkal) veszed meg a házat, tehát marad a per (hivatalos) vagy a kidobó emberek (nem hivatalos). A per több év azalatt ha kis szerencséd van semmit nem fognak fizetni és a lakást is lakhatatlanná teszik. Nem véletlenül adják ezeket a lakásokat jóval a piaci ár alatt.

vsMarci # 2015.07.05. 06:40

Tisztelt Fórumozók!

Szeretnék venni egy házat, nagyon jó áron kínálják, az eladó készséges, az ő nevén van a tulajdonjog és a közművek, ám a házban mások laknak bejelentett lakcímmel, bérleti szerződés nélkül, nekik haszonélvezeti joguk nincs. Amikor az eladó meg akarta mutatni a házat, nem engedtek be minket az ott lakók (nem tudom, hogy ez jogos volt-e vagy sem, nem is érdekel, mert félelmetesek voltak).

Ha mégis megvásárolnám a házat, milyen lehetőségem van arra, hogy kiköltöztessem a benne lakókat? Mennyire szokott ez működni? Meg kell jelennem ott személyesen? Bevallom, én félek 10 főnyi jól megtermett felbőszült embertől, akik nem akarnak beengedni a saját házamba. Mivel lehet biztosítani, hogy ne járjanak vissza rongálni? Ha jönnek, és a rendőrség tetten éri őket, akkor kaphatnak elzárást?
Kérlek titeket, segítsetek tájékozódni! Hiszem, hogy a jog mindig is erősebb lesz az ostoba és állatias erőszaknál.

Köszönöm!
Márton