Tisztességtelen piaci magatartás


ingatlanos12 # 2014.12.08. 11:53

Ezt hogy érti Kovács_Béla_Sándor Úr? Az ingatlanos szakmában szabad ilyet ön szerint? Kérem magyarázza el!

Kovács_Béla_Sándor # 2014.12.05. 16:14

Erre még az is rájön, hogy az egyik cégvezetőnek magas pozíciójú kormánypárti politikus közeli hozzátartozója van.
Azta!

Aki bokszolónak áll, ne csodálkozzon, hogy ütik. Sokszor övön alul is.

ingatlanos12 # 2014.12.05. 09:08

Csak ennyit tehetek? És a többi, amit felsoroltam az semmi?

ObudaFan # 2014.11.27. 14:05

Ha gazolható, hogy rólad másik előtt azt állítják, hogy tisztességtelen módon üzletelsz, akkor emiatt lehet polgári pert indítani ellenük, esetleg rágalmazás miatt büntető-eljárást is.

ingatlanos12 # 2014.11.26. 15:05

Üdvözletem!
A problémám: Egy másik helyi ingatlanközvetítő vállalkozás a megítélésem szerint tisztességtelenül jár el

  • Az egyik legnépszerűbb helyi hirdetőújságban a részére a listaár 1/9-ed részéért jelentetik meg a hirdetéseket. Így mindenhol a konkurens hirdetései közül sokkal több jelenhet meg.
  • Hirdetésekben, úton-útfélen azt a látszatot kelti, hogy csak az ő vállalkozásuk korrekt és csak ők szakmailag hozzáértők - mintha más nem is lenne az. Konkrétan nem neveznek meg mást a piacon, de nagyon durván ezt sulykolják!
  • A személyemre nézve többek előtt hangoztattak olyanokat, hogy nem mondok el mindent az ingatlanokat kereső ügyfeleknek, ill. megjegyzések / intrikák / cinikus beszólásokról is van tudomásom, amikor én voltam a téma.
  • Ami nagyon durva, hogy minden más üzleti vállalkozást, de magánszemélyt is érnek inzultusok, beszólások és "elszigetelés", aki akár csak megpróbálja velem tartani a kapcsolatot vagy velem együttműködni.

Nem tudok senkit sem rávenni, hogy álljon mellém az üzleti életben, vagy legalább dolgozzunk együtt, mert ők is tudják, hogy őket is teljesen ellehetlenítenék!! Erre még az is rájön, hogy az egyik cégvezetőnek magas pozíciójú kormánypárti politikus közeli hozzátartozója van.

Nagyobb és tőkeerősebb a versenytársam és még erre rádob pár lapáttal a fentiekkel. Nem tudom mit tehetnék, tehetetlennek érzem magam és el is lehetetlenítenek mind az üzletben, mind az emberi kapcsolataimban.

Tud valaki megoldást? Nem tudom mit tegyek. Kérem segítsen valaki!!