Csisztu Zsuzsa azt fontolgatja, hogy bepereli azokat az internetes oldalakat, amelyek az ő nevével fémjelzett szexvideót árulják. A 28 perces pornófilmet több helyen meg lehet venni, a CD 1000, míg a videofilm 1500 forintba kerül. A tévériporternő már beszélt jogászokkal, ám még nem döntötte el, hogy jogi útra tereli-e az ügyet. Bárándy György ügyvéd szerint minimum 2-3 millió forintot kaphatna Csisztu kártérítésként, ugyanis személyiségi jogait sértették meg.

Csisztu a botrány kipattanása után többször azt nyilatkozta: ugyan nem látta a felvételt, nem is kíváncsi rá, de biztos abban, hogy nem ő van rajta. Azonban több internetes oldalon Csisztu Zsuzsa homevideoja címen pénzért árulják ezt a pornófilmet. A CD 1000, míg a videó 1500 forintért rendelhető meg egy amerikai e-mail címen keresztül. A riporter most azon gondolkodik, hogy jogi útra tereli az ügyet, s beszélt is már néhány jogásszal.

Bárándy György szerint Csisztut személyiségi jogaiban megsértették, ezért polgári pert indíthatna. Az ügyvéd úgy véli, hogy minimum 2-3 millió forint kártérítést kérhetne a film árusítóitól, illetve azoktól az internetes oldalaktól, amelyek ezt reklámozzák. Ezen kívül a bíróság kötelezheti az oldalt, illetve szolgáltatóját arra, hogy tiltsa le a reklámot, illetve a weblapon tegyék közzé a testület ítéletét. Az ügyvéd szerint rágalmazás miatt akár büntetőpert is kezdeményezhetne a riporter, ám ebben az esetben elég szűkmarkú szokott lenni a bíróság, s maximum csak 100 ezer forintra számíthatna.