Az átmeneti tiltás, melyet a müncheni regionális bíróság szabott ki a SuSELinux forgalmazására, azonnali hatállyal megszűnt. Ennek hatására a SuSE világszerte folytathatja a SuSE Linux 7.3 minimális időre megszakadt forgalmazását.

Az átmeneti tiltás a kieli székhelyű Crayon Vertriebs GmbH közbenjárására született, melynek okaként a cég Crayon márkanevének jövőbeli elértéktelenedésének, illetve esetleges piacvesztésének megakadályozását jelölték meg. A sértett úgy vélte, hogy a márkanév védelmét sérti a Krayon névre hallgató képmanipuláló program, melyet a SuSE Linux 7.3 termék részeként reklámoznak. A két vállalat ma peren kívül megegyezett egymással. A sértett elállt szándékától, mely szerint kérelmezi a forgalmazás megtiltását, valamint a SuSE GmbH a Crayon márkanév után nem fizet licencdíjat.

A Krayon program része a KDE nevű nyílt forráskódú projektnek, mely egy mindenki számára könnyen használható grafikus munkakörnyezetet állít elő. A dolog érdekessége, hogy a Krayon nem része a SuSE Linux 7.3-nak; csupán a név szerepel a SuSE Linux indítómenüjében.