A hat családtagja megölésével és vérfertőzéssel gyanúsított Pándy András ellen eddig egyetlen tanúvallomáson alapult a vád. Lánya, Ágnes beszélt a gyilkosságokról, aki maga hármat követett el közülük. Pándy szerint azonban lánya egy szekta hatása alatt fantáziál.

A magyar rendőrök a belgiumi tárgyaláson átadtak egy jegyzőkönyvet, ami egy pénteken jelentkezett újabb tanú vallomását tartalmazza. A tanú korábban Pándy mindenese volt, Magyarországon ő fuvarozta a lelkész halott gyerekeit megszemélyesítő gyerekstatisztákat, Belgiumban pedig Pándy házának felújításán dolgozott. A magyar rendőrségen azt állította, hogy a segédlelkész már évekkel ezelőtt részletesen beszélt neki a gyilkosságokról.

Meglehetősen nagy port kavart ez a bejelentés, mert ez a tanú az egyetlen Ágnesen kívül, aki terhelő tanúvallomást tenne Pándyra. Úgy néz ki, hogy ezt a tanút a későbbiekben szintén meg fogja idézni a belga bíróság. A mai tárgyaláson órákig tartott az ügyben nyomozó magyar rendőrök meghallgatása, akikhez maga Pándy András is kérdéseket intézett. Délután más magyar tanúkat is meghallgattak, Pándy másik lánya, Timea azonban nem volt köztük. A Magyarországon álnéven élő nő, akit apja többször is megpróbált megölni, visszautasította a belga bíróság idézését.