Madrid Önkormányzatának Adatvédelmi Hatósága immár negyedik alkalommal hirdet meg pályázatot “a legjobb adatvédelmi gyakorlatért az európai közszolgáltatásban” címmel, jelenleg természetesen a 2007. évre vonatkozóan.

A rangos nemzetközi díj olyan közszolgáltatásokat végző vagy közigazgatási szervek tevékenységét kívánja elismerésben részesíteni, melyek munkájukkal, gyakorlatukkal (projektjeikkel) az adatvédelmet, mint alapvető jogot kiemelkedő módon népszerűsítik és tiszteletben tartják.

A pályázaton való részvétellel lehetőség nyílik arra, hogy a magyar közszférában tevékenykedő szervek kimagasló tudásukat és legjobb adatvédelmi gyakorlatukat megoszthassák, bemutathassák az Európai Unióban.

A pályázatokat angol vagy spanyol nyelven várják az alábbi honlapon található kitöltött jelentkezési lappal együtt, hivatalos levélben küldve a következő címre: Registry of the Data Protection Agency of the Community of Madrid, calle Cardenal Marcelo Spínola, número 14, tercera planta, 28016 Madrid vagy elektronikus formában az apdcm@madrid.org címre. Leadási határidő: 2007. szeptember 30.

A pályázatról további információ a http://www.apdcm.es (“Servicios/ostros servicios y convocatorias” cím alatt) weboldalon található.