Továbbra is a magyar jogi szolgáltatók élmezőnyében van a Kapolyi Ügyvédi Iroda az egyik legtekintélyesebb nemzetközi jogi rangsor, a The Legal 500 értékelése alapján. A többek között az Interactive Bank alapítását vagy az AutoWallis Csoport sikeres részvénybevezetését támogató irodát évek óta a legjobbak között jegyzik.

A The Legal 500 a világ egyik legelismertebb független jogi toplistája, amely évente értékeli az üzleti joggal foglalkozó legjobb ügyvédi irodákat és ügyvédeket. A rangsorolást egy olyan előzetes kutatás alapján készítik, amely világszerte 300 ezer ügyfél visszajelzésein, ügyvédi irodák pályázatain és szakértői interjúkon alapul. A jogi rangsor legfrissebb kiadásában a Kapolyi Ügyvédi Iroda Tier 2 minősítést kapott banki, finanszírozási és tőkepiaci, valamint ingatlan- és építési jogi területen egyaránt. A több mint húsz éve a meghatározó jogi tanácsadók között jegyzett iroda társasági jog / M&A és vitarendezés kategóriában Tier 3 minősítéssel ugyancsak elöl végzett.

Egyéni teljesítmények terén is több elismeréssel büszkélkedhet az iroda. Habóczky Sándort, az ügyvédi iroda ingatlan- és építési jogi csoportjának vezetőjét, aki szakértőként a hazai és külföldi befektetők, fejlesztők és ingatlanalapok működését segíti, „Leading Individual” kategóriában rangsorolta újra a legjobbak közé a The Legal 500. A Kapolyi Ügyvédi Iroda tőkepiaci csoportját irányító Krezinger Viktor pedig harmadik éve szerepel az előkelő „Next Generation” egyéni kategóriában.

A rangos elismerésre reagálva az ügyvédi iroda vezetője, Kapolyi József kiemelte, hogy ügyfeleik mellett a The Legal 500 rangsor is egy fontos piaci visszajelzés számukra. Az elismerés munkatársaik hatékony, feladatorientált és az egyéni igényekre fókuszáló szemléletének köszönhető, valamint annak, hogy a változó ügyféligényekhez rugalmasan alkalmazkodó megoldásokat szállítanak gyakorlatiasan, gyorsan és pontosan.