A Kapolyi Ügyvédi Iroda továbbra is a magyar ügyvédi irodák élvonalában foglal helyet a The Legal 500 által végzett értékelés alapján. Az irodát évek óta a legkiemelkedőbbek között tartják számon olyan jelentős projektekben való részvételének köszönhetően, mint az AutoWallis Csoport sikeres részvénykibocsátása, emellett megbízást kapott hitelintézet alapításának-, valamint elektronikuspénz-kibocsátó, illetőleg pénzforgalmi intézmény tevékenységének engedélyezési eljárása során az MNB előtti jogi képviselet ellátására is.

A The Legal 500 egyike a világ legelismertebb független jogi kiadványainak, amely évente rangsorolja az üzleti jog terén legjobban teljesítő ügyvédi irodákat és ügyvédeket. A rangsor összeállítása 300 ezer ügyfél visszajelzés, beadott pályázatok és szakértői interjúk alapján történik.

A Legal 500 legfrissebb kiadásban a Kapolyi Ügyvédi Iroda ismét Tier 2 minősítésben részesült banki, finanszírozási és tőkepiaci, valamint ingatlan- és építési jogi területeken.

A 25. jubileumát ünneplő iroda továbbá társasági jog / M&A és vitarendezés kategóriában is Tier 3 minősítést ért el.

Az egyéni teljesítmények terén is számos elismerésben részesült az iroda. Habóczky Sándort, az ingatlan- és építési jogi csoport vezetőjét, ismét a legjobbak közé sorolta a The Legal 500 “Leading Individual” kategóriában. Krezinger Viktor, a tőkepiaci csoport vezetője immáron negyedik éve szerepel az “Next Generation Partners” kivételes listáján. Emellett Gortva Martin, az iroda nemzetközi mobilitási csoportjának vezetője is elismerésben részesült “Rising Star” kategóriában az ingatlan- és építési jogi területen végzett munkájáért.

Az iroda vezetője, Kapolyi József kiemelte, hogy az elismerés nemcsak az ügyfelek elégedettségét tükrözi, hanem az iroda hatékony, feladatorientált és az egyéni igényekre fókuszáló szemléletét is. Rugalmas és gyakorlatias megoldásaik pedig kulcsfontosságúak az ügyfelek változó igényeinek kielégítése során.