Változás az Oktatási Hivatal élén

2011.01. 5. MTI

Az Oktatási Hivatal új elnöke Dr. Princzinger Péter jogász, ügyvéd, az ELTE oktatója, a Jogi Fórum Sportjogi rovatának vezetője.

Kerpen Gábor 2010. szeptemberében december 31-ig szóló, határozott idejű szerződéssel vállalta az elnöki megbízatással járó feladatokat, amelyeket megbízatásának lejártáig kifogástalanul látott el.

Az Oktatási Hivatal volt elnöke a jövőben új területen, a Wekerle Sándor Alapkezelő oktatási igazgatójaként és stratégiai koordinátoraként folytatja az oktatás javításáért több évtizede végzett munkáját.

Az Oktatási Hivatal új elnöke Dr. Princzinger Péter jogász, az ELTE oktatója, a Jogi Fórum sportjogi  rovatának vezetője, aki korábban az Országos Felsőoktatási Felvételi Iroda igazgatójaként és az Educatio Közhasznú Társaság ügyvezető igazgatójaként is bizonyított.

Hoffmann Rózsa, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős államtitkára január 5-én délelőtt 11-kor sajtótájékoztatón mutatja be az Oktatási Hivatal 2011. január elsejével - határozatlan idejű szerződéssel - kinevezett elnökét.

  • kapcsolódó anyagok
SPORTJOG
KORMÁNYZAT
OKTATÁSÜGY