A Magyar Hírlap úgy értesült, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyik diákja lehet Raszi, a szerdán “betiltott” Nemnemsoha.hu internetoldal szerkesztője. A weblapot a rendőrség záratta le a Nemzetbiztonsági Hivatal jelzésére, az ügyben a szolnoki rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen közösség elleni izgatás alapos gyanújával indított nyomozást.

Még nem hallottunk a rasszista honlap betiltásának ügyéről, ha hozzánk is járna a diák, a rektor akkor sem biztos, hogy tudna az esetről – közölték lappal a Pázmány Péter Katolikus Egyetem rektori titkárságán. A Magyar Hírlap próbálta megkérdezni az egyetem rektorát az ügyről, ám őt lapzártáig nem sikerült elérni. Uszító, rasszista írásmű miatt zárták le a lapot, a nyomozás továbbra is ismeretlen tettes ellen folyik – tájékoztatta az MH-t Garamvölgyi László. Az internetes csoport vezetője továbbra sem hajlandó nyilatkozni, Szolnokon pedig egyáltalán nem tudtak felvilágosítást adni az ügy fejleményeiről.

Egyes információk szerint az irredenta honlappal összefüggésben hívták be a Nemzetbiztonsági Hivatal emberei a Budapesti Műszaki Egyetem Martos kollégiumának rendszergazdáit. Az igazgató nem tud róla, hogy előfordult volna ilyesmi, míg Tóth András a polgári titkosszolgálatokat felügyelő államtitkár nem kommentálta értesüléseinket. A vizsgálódás hátterében az is állhatott, hogy a Martos kollégiumból internetezik egy másik Raszi becenevű személy is, aki azonban nem azonos a rasszista honlap szerkesztőjével. Eközben az Origón tovább üzemel az irredenta Nemnemsoha.hu vendégkönyve, bár az utolsó bejegyzés november 8-án jelent meg a lapon. Ugyancsak zajlik tovább az élet a irc.trefort.net címen üzemelő magyarsag chatszobában, amely az eltávolított lap szerkesztőjének, a rasszista Raszinak is egyik törzshelye volt.