segítség!


Mátéfi Dalma # 2006.01.21. 21:40

Sziasztok!
Valki tudna nekem segiteni? Foleg oylasvalakire lenne szukségem aki jártas a mostani felvételi rendszerben vagy aki tavaly kerlt be egyetemre. Olvastam egy-két cikket pl. az ELTE-rol és teljesen kétségbeestem. Én csak jovore szeretnék jelentkezni, hisz még csak 11es vagyok,de azok alapján amit olvastam elbizonytalanodtam, hogy fognak engem oda felvenni? Tényleg olyan lehetetlen ez, vagy csak ijesztgetik a népet?Mi az igazsá, kérlek irjon valaki!

szala # 2005.11.12. 22:13

Köszonom a segítséget, és a tanácsot! szép napot :)

Mentaa # 2005.11.12. 16:31

Szia! A dolgozatodhoz ajánlom a következő oldalt, innen sok hasznos információt begyűjthetsz. www.fogyasztovedelem.lap.hu, valamint a www.google.com keresőoldalt, nekem sokat segített dolgozatíráskor.

Remélem segítettem valamit, sok sikert! :)

szala # 2005.11.09. 20:50

Sziasztok;
szeretnék segítséget kérni töletek! Cseh jogi egyetemi hallgató vagyok, és kellene dolgozatot írnom - a téma: vevö érdekvédelem (osszehasonlító tanulmány Cseh és Magyar jogban). Hol lehetne ehöz a témához magyar web oldalakon valamit találni? És hol található a Magyar Polgári törvénykönyv (web oldalakon)? Köszönöm a segítséget...és bocsi a helyesírási hibákat;)