Bonyolult devizahitellel kapcsolatos kérdés


KoBeJu # 2014.12.02. 20:05

Sherlock!
Kívánom, az életben sosem legyen problémád! Ha már nem segítesz, miért ártasz? Rosszindulat árad belőled. Átteszed a kérdésem az Informatikába, azt írod annak aki segítene hagyja, mert mindig megkérdezem a biztonság kedvéért. Nem kaptam rá százszor választ, sőt senki a mai napig nem tudott ez ügyben segíteni. Azonkívül az ügyhöz kapcsolódó teljesen új kérdést tetem fel, ha írsz valamit legalább figyelj oda!

KoBeJu # 2014.12.02. 19:59

Kedves Caspica!
Köszönöm a hozzászólásodat, az adós nem én vagyok, csak adóstárssá váltam, mivel adtam fedezetnek a lakásom. Igen én is aláírtam a szerződést. A kérdésem ez lett volna, csak írtam egy kis bevezetőt:De ha mégsem vár tovább, mert minden héten telefonál és felmondja a szerződésem a hibámon kívül megtámadhatom? Megmenthetem a lakásom? és most írok a nem kedves Sherlock-nak.

Sherlock # 2014.12.02. 09:33

Hagyd, már százszor választ kapott; időnként megkérdezi újra a biztonság kedvéért.

capisca # 2014.12.02. 09:01

Most ki az adós?

Azt írtad adóstárs vagy? Te aláírtad azt a hitelszerződést?

Nem kezes vagy véletlenül?

Milyen aláírási jog?

KoBeJu # 2014.12.01. 19:50

Szép Estét!
Szabad-felhasználású CHF alapú jelzáloghitel. Fedezet a lakásom, adós nincs én adóstárs. Aláírási jogom nincs.
Kombinált a hitel, mivel az életbiztosítást nem tudtam fizetni a biztosító felmondta. Ezután a Bank is felmondhatja a szerződést, de minden hónapban fizetem a kamatot és kezelési költséget. Tőkét nem tudnak vonni, mert kevés a rokkant nyugdíjam. Módosítani akar a bank, de aláírási jog hiánya miatt nem tud. Kértem /folyamatban van/ a Bíróságtól. Egyenlőre vár a Bank. De ha mégsem vár tovább, mert minden héten telefonál és felmondja a szerződésem a hibámon kívül megtámadhatom? Megmenthetem a lakásom?