megtámadtak mit tehetek?


ügyész # 2007.10.24. 07:07

Egyetlen mondat lemaradt az előző hozzászólásomból! Ami engem is eléggé gondolkodóba ejt! Ám álljanak itt vélemények nélkül a puszta tények: Azt, hogy Rita a jogi fórumhoz fordult segítségért méghozzá alig néhány napja, csupán a legszűkebb baráti köre tudta, senki más!!! Ezt a tényt a baráti körön kívül csupán egyetlen helyen említettük meg: méghozzá tegnap vagy tegnapelőtt a telefonban, amikor Rita elmesélte nekem, hogy ismét kapott választ a feltett kérdéseire, és olvassam el őket! És csupán három nap telt el azóta, hogy Rita a jogi fórumhoz fordult.

Üdv: ügyész

kovacsopulosz # 2007.10.24. 09:56

Arra lennék még kiváncsi,hogy az sms-ek honnan kerültek a képbe,mert én ilyen dolgot nem állítottam.Amit állítok az tény és én ebben soha nem hazudtam.De innentől kezdve úgy gondolom az igazság felderítése a nyomozó hatóság dolga.Én csak egy anya vagyok, aki óvja a gyermekeit.Sajnos én ezt eddig is felnőtt módjára próbáltam megoldani,de ő nem hajlandó.Így marad a jogi út.A tanácsaitokat nagyon köszönöm,a feljelentést megtettem!

tisztelettel:Gettó Rita

monalisa1 # 2007.10.24. 10:18

Már elnézést, de mi a fenének akarsz kapaszkodni egy olyan szekér után ami már nem vesz fel...

Tessék rendezni a soraidat, és próbálj önálló új életet kezdeni.

Kívánok további minden jót, és ezennel én itt is kiszálltam.

monalisa1 # 2007.10.24. 10:24

Bocs még annyit, ő mit nam hajlandó (?), küld el, végérvényesen, és tegyél pontot a kapcsolatra. Amíg ez se "se veled se nélküled" dolgot játszátok, folyamatosan egymás idegeire mentek.

Írtam, a kicsihez is elég ha havi kétszeri alkalommal megy 1-2 órát látogatóba, akkor te meg menj át a szomszédba - az újabb vitákat elkerülendő. Elvinni majd 3 éves kora után.

kovacsopulosz # 2007.10.24. 10:49

Ő a beszélgetésre nem hajlandó.Én már lezártam ezt a kapcsolatot,de igazad van ez se veled,se nélküled.Csupán csak annyit szeretnék,hogy az apja legyen Rebebekának.Egyébként a tanácsodra megkerestem a parancsnokát,aki nem zárkózott el a beszélgetéstől.Köszönöm az eddigi segítséget,ha van érdembeli változás jelentkezem.

kovacsopulosz # 2007.10.25. 17:54

Kedves Monalisa!
Ma találkoztam a parancsnokával,érdekes beszélgetés volt!Olyan dolgok derültek ki amikre nem számítottam.Azért arra még szeretnék választ kapni, hogy az sms-es téma ,hogy került hozzám?Erre szeretnék még választ kapni.Köszönöm.

Tisztelettel:Rita

ObudaFan # 2007.10.25. 19:23

Kedves mindenki!

Ez itt sem nem a Mónika Show, sem nem a Tv Ügyvédje, sem nem egyéb hatalmas színvonalú tv-műsor. Ez a honlap nem hiszem, hogy azért lenne, hogy felhasználók egymásról becsületsértésre alkalmas tényállításokat és véleménnyilvánításokat írjanak le, ezzel bűncselekményt és személyiségi jogsértést is elkövetve. Azt gondolom, azoknak, akik itt tanácsot adnak, teljesen mindegy, hogy a kérdezők által leírt történetek valósak-e, vagy sem, mert ennek eldöntése majd a bíróság dolga lesz, ha pedig valaki azért kap rossz tanácsot, mert nem azt írta le, ami megtörtént, az az ő baja. Továbbá szerintem akik itt tanácsot adnak, azoknak az is mindegy, hogy a kérdező kicsoda, és az iwiw-en szerepel-e vagy sem.

pufika # 2007.11.04. 09:19

Kedves mindenki!
Csak annyit szeretnék ehhez az ügyhöz hozzátenni,hogy a történet valós és eléggé eldurvult.Én nem tartozom egyik családhoz sem, de nagyon jól ismerem mindkettőt.Fenyegetésekről csak annyit,hogy a nyáron az egész utca hallhatta.Úgy vélem itt a fórumozók bedőltek braun írásának,pedid ez koránt sem így van.(mármint amit leírt,)De igazából ez a bíróság dolga lesz.
és itt lenne egy kérdésem a jogászokhoz:ha szeretnék tanúskodni ebben az ügyben,kinek és hol kell jeleznem?

előre is köszönöm :pufóka

ObudaFan # 2007.11.04. 10:52

Ez egyelőre egy polgári per. Majd ha valamelyik fél tenúként bejelent, a bíróság megidéz. Ha büntetőeljárás lesz belőle, magad is jelentkezhetsz a rendőrségen.