ilyen lehetséges???


Átvert ember # 2008.01.24. 21:26

Ezzel szerintem csak pszichológiai nyomást gyakorolt rád. ( befosatott ) Ráérsz aggódni de szerintem ennyiben megáll.

e.imi # 2008.01.24. 20:44

Hazafelé jövet megnéztem a lámpát, mert ez nekem is az eszembe jutott akkor, de látszik a főúton lévő lámpa. Láthatta, de ...akkor a sajátját nem is nézte.
Ha Ő szerez két tanút, én is vihetek annyit. Én is megkérhetek bárkit ismerőst, hogy tanúskodjon mellettem. Amúgy be sem nézett az autóba, hogy van-e mellettem valaki, vagy csak magam ülök.

Amúgy "rendes" rendőrautója volt neki, villogóval mindennel.

Átvert ember # 2008.01.24. 16:38

Tatti okosat mondott. Ha nem láttszik akkor blöffölt, de lehet hogy így is, és az olyan tényállás mint a blöff pedig nem bizonyítható. főleg ti ketten voltatok. no meg megnézném azt az autóst aki ilyen piti ügy miatt önként bemenne a rendőrségre tanuvallomást tenni, én azt mondanám neki ha megkérne hogy nem az autót fgyeltem hanem a lámpát! :-)) Ha baleset lenne akkor persze állampolgári kötelesség tanuskodni és akkor legalább " megérné" a felhajtásért.

bigdady # 2008.01.24. 09:32

Körzeti meghízottnak van villógója? Nem is hallottam még ilyet.

tatti # 2008.01.24. 07:22

Ha oldalról (a keresztbe lámpa irányából) fordult utánad, valószínűleg nem is láthatta a neki keresztbe lévő úton a lámpát. Ellenőrizd le ha tudod hogy onnan ahol állt, látszik-e. Ha nem, annyi...

Kontár # 2008.01.23. 22:23

Valszeg nem lesz semmi az ügyből, mert neki egy csomó papírmunkát jelentene az ügy!
(velem is megtörtént)


...a kontár

e.imi # 2008.01.23. 21:54

A rendőr nem utánunk jött át a piroson, ő a községbe vezető úton állt. Hogy neki zöld lett-e, amikor nekünk piros azt nem tudom. A villogót kapcsolta be, de amikor már kifordult a főútra.

Videó nem hiszem, hogy lenne a kocsiban, ez egy egyszerű körzeti megbízott autója. És ő egyedül volt, mi pedig ketten.
Én a tanúskodáson akadtam ki, hogy ő ismeri azokat az autósokat, akik még ott álltak a kereszteződésben, és majd tanúskodnak.
Ilyen tanú létezik?
Így én is szerezhetek bárkit.

Átvert ember # 2008.01.23. 21:09

Ha a rendőr nem használta a figyelmeztető jelzéseit és erre tanud is van akkor ő is síma autós és ő biztos a piroson ment át utánnatok! Őt is fel lehet jelenteni??!! Szerintem ha nincs tanuja aki a helyszínen elötted aláírja, akkor meg lehet támadni.
Mintha olvastam volna valahol... ha valaki egy máik személyt fenyegetéssel, megfélemlítéssel rábír arra hogy megtegye vagy netegye azt a valamit, akkor az valamiféle jogellenesség, és bűntethető. Ha így nézzük a rendőr megfélemlített hogy ha nem írod alá tanukkal bizonyíttatja és majd megtudod kik ők.... A másik a hivatali beosztással való visszaélés kategóriája.
Ja és videófelvétele van róla??? Nyadzsgem neki ha nincs!!!!!

e.imi # 2008.01.23. 20:21

A kereszteződésben 60 -as tábla van kint. Ha 60-ról ráfékezek, mert pont akkor váltott sárgára alámpa a mögöttem lévő biztos hogy betol a kereszteződésbe, főleg mert az egy kamion volt.

A rendőr hogy bizonyítsa be, hogy én állítólag a piroson mentem át?
Ahogy mondta, úgy "szerezhet" tanút?

bigdady # 2008.01.23. 19:18

Ezek szerint ő is a piroson jött át

ObudaFan # 2008.01.23. 17:21

Mi lehet ebből?

Pénzbírság, büntetőpont.

Kovács_Béla_Sándor # 2008.01.23. 16:42

Főszabályként sárgán sem szabad áthajtani. Úgyhogy ezzel a védekezéssel túl sokra nem mész. Viszont még inkább megnehezíted a mögötted haladók helyzetét. Hiszen mennyi ideig tarthatott az a sárga, ha nem csak te, hanem mögötted a második autó is átért alatta?

e.imi # 2008.01.23. 16:22

Tegnap történt.
A 4-es főút egyik kereszteződésében a rendőr szerint piroson haladtam át, és mögöttem még két autó. A rendőr utánunk jött megállított, majd közölte, hogy súlyos szabálysértést követtem el, piroslámpánál jöttem át a kereszteződésen. Ő maga volt, nem volt vele senki.Mi ketten ültünk az autóban. Nem ismertem el a vétséget, mert 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a lámpa még sárga volt. Ezt a két utánam jövő autós is állította. Erre a rendőr azt mondta, hogy neki vannak tanúi, akik látták a szabálysértést.

  • Mondom, hogy kik azok?

Válasz: Hogy Ő itt a körzeti megbízott, és ismeri a faluban lévő autókat, akik a kereszteződésben álltak, és majd tanúsítják, hogy mi elkövettük a szabálysértést,és majd megtudom az eljárás során, hogy kik ők.
Ilyen létezik????????????????????
Nem ismertem el semmit, kértem, hogy nevezze meg a tanúkat. Erre nem volt hajlandó.
Kértem, hogy írja rá a cédulára, a nyilatkozatomat, hogy szerintem, és a többiek szerint is a lámpa sárga jelzésén haladtam át. Nem volt erre sem hajlandó. Így nem írtam alá semmit.
Így feljelentett, legalább is azt mondta.
Mi lehet ebből?