Bűnmegelőzés törvényesen?


tehénmérnök (törölt felhasználó) # 2011.07.01. 19:52

Az állam, a hatalom, mint hazánk legnagyobb, legmocskosabb, legaljasabb bűnszervezete.

Politikusbűnözők, bíróbűnözők, ügyészbűnözők, rendőri vezető bűnözők, GAZSÁGügyi pszichológusbűnözők, pszichiáter bűnözők, a magyar társadalom szemete, söpredéke, közpénzekből élősködő, kártékony férgei, lásd alább:

http://hirhatter.bplaced.net/

http://www.csiza-csaba.hu/

Kovács_Béla_Sándor # 2011.06.07. 20:17

Szerződést köttök a rendőrséggel, mint polgárőr egyesület, és akkor mehet. A formaruha felejtős, a POLGÁRŐRSÉG feliratos mellény viszont kötelező.

De ezt a rendőrség nem tudja?

maxtone # 2011.06.07. 18:34

Az egyesülési törvény alapján létrejött Városőr Egyesület vagyunk. Polgárőrségként indultunk, de a településünkön névlegesen lévő, de nem működő polgárőrség miatt a megyei szövetség nem ismert el bennünket. Kettő nem lehet elven. Mi pedig nem akartunk az egyébként aggályos személyiségű polgárőr parancsnok alatt dolgozni. Így lettünk városőrök. Ennek 3-4 éve, szolgálati gépkocsival, formaruhával, hírközléssel rendelkezünk. Kimutathatóan folyamatosan együttműködünk a rendőrséggel, önkormányzattal. Költségvetésünk helyi vállalkozók támogatásából áll, minimális önkormányzati segítséggel. Most itt van a BTK. módosítás. A helyi rendőrőrs hezitál, a kapitányság állásfoglalásra vár. Egyébként nagy segítség lenne számukra a munkánk. Volt, hogy jármű híján a mi autónkkal járőröztek stb. Kérdés, hogyan tovább, milyen törvényi háttérre való hivatkozással folytathatjuk tevékenységünket? Vagy oszlassuk fel az egyesületet?
Várom segítő hozzáértésüket!