Agyonveréssel való megfenyegetés


derill # 2014.09.07. 18:16

Vírus: Javaslom, hogy tegyél feljelentést, mert épp amiatt vannak ilyenek, mert senki nem csinál semmit. Ha előveszik, abbahagyja, vagy előbb-utób elmarasztalják.


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu

Virus # 2014.08.27. 17:36

Én semmit sem okoztam neki, bár itt nem arról van szó, hogy félek vagy valami, de ilyen szavakkal csak úgy ne viccelődjön...

Közben kaptam egy levelet most már a személyes Facebookomra is.

"figyelj csak téged megkereslek és szétverlek csak szolok"

capisca # 2014.08.27. 08:18

Szerintem ne vegyed ezt figyelembe.

Tudod mennyi ilyet fogsz még kapni ilyen játék oldal adminisztrátoraként.

Ha látnád, hogy a Blizzard-os admik néha milyen leveleket kapnak. Ők nem tesznek feljelentést (legfeljebb ban-olnak)

Virus # 2014.08.26. 22:25

Üdvözletem!

A mai napon, egy ismerősömön keresztül egy illető megfenyegetett, hogy ha megtalál / megtudja a címem agyonver.

Egy nagyobb méretű játékszervernek vagyok a fejlesztője, ezzel kapcsolatban jött a fenyegetés Facebookon, hogy össze leszek verve.

A játék adminisztrátorai felvállalják a nevüket és Facebook oldalukat, így könnyen meg lehet bennünket találni, de a levelet azért is a Tulajdonosnak írta, mert velem csak úgy tud csevegést lefolytatni ha az ismerősöm.

Amit a tulajdonos kapott az illetőtöl és továbbított nekem, természetesen kép is van a teljes beszélgetésről "Virusnak üzenem megtalálom agyonverem"

Ez a játékban használatos nevem 'Virus'. Nem ez az első eset, hogy azzal fenyegetnek, hogy eljönnek hozzám és megvernek...

Ez ügyben kérnék tanácsot, megéri feljelentést tenni, ügye itt a játékban használatos nevemre célzott, de tudja a teljes nevemet is. Olvastam pár oldalt és 2 év szabadságvesztés kapható érte, ha jól értettem vagy pénzbírság, csak ugye itt az a gond, hogy a Nicknevemre hivatkozott a beszélgetésben.