Fényszóró használata lakott területen


Véleményem # 2015.01.19. 19:51

A ködlámpás dolog sem tiszta. Volt vagy sem, indokolt volt vagy sem...
Ezt követően a feljelentèsbe már több szabálysèrtèst is leírnak. Ami vagy volt vagy nem. Az egyik oldalt ismerjük csak. A bírósági eljárásban a független tanu sokat számíthat. Aztán a legjobb esetben egy X lesz a törtènet. De majd kiderül... a vègeredmènyt majd megírhatja.
A helyszínen vád biztos nem volt. Az intèzkedèst is lehet vitatni de az èrem kèt oldala megcsillant, hisz ön is úgy állt a dolgokhoz... ezután volt èrtelme harcolni 5ezres bírságból kiindulva már csak több lehet.

Agent Cooper # 2015.01.19. 13:52

Tisztelt Sanyi1965!

A tárgyaláson Önnek, mint eljárás alá vont személynek, joga van kérdezni a rendőröktől. Egymás után fogják őket tanúként meghallgatni, és amennyiben Ön elég ügyes, abban az esetben ellentmondásosan is nyilatkozhatnak.

Tisztelettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

Sanyi1965 # 2015.01.18. 10:16

Sziasztok! Talán van itt olyan, aki tanácsot tudna adni ebben az ügyben. Augusztus végén egy faluból kifele menet megállított a közlekedési járőr este 23.30-kor. A papírok teljesen rendben voltak, erre közölték, hogy úgy fordultak utánam - mert szembe jöttek velem a faluban - és észrevették, hogy én ködlámpával és fényszóróval megyek velük szembe. Azonnal felajánlottak 5eFt helyszíni bírságot, amit nem fogadtam el, mert nem volt igaz a vád. Hozzáteszem, hogy feleségem és 2 nagykoru fiam is mindent hallott végig. Megkértem őket, hogy fáradjunk az autó elé és megmutatom nekik, hogy mi micsoda. Durván közölték, hogy nem érdekli őket, különben is a kocsikamerájuk felvette az esetet. A kamera valóban ott volt, kértem a felvétel megtekintését, amit megtagadtak. Utána az egyikük beült a járőr autóba, a másik a 2 autó között állt velem, mikor megkérdeztem, hogy mire jó a hamis vád, csak annyit válaszolt, hogy kár ugrálni. Erre leparasztoztam. Nem szép, de vállalom. Előkerült a másik is és ott a sötétben adni akart valamit, hogy írjam alá. Vitatkozni kezdtünk, hogy mi az. Írjam csak alá, jobban járok, ha elismerem. Nem írtam alá. Utána megjott a feljelentési határozat, már 20eFt-ról, meghallgatást kértem és ott felolvasták a feljelentést. Abban szó sincs, hogy én a kocsi elé invitálom őket, azt állítják, hogy elismertem, de meggondoltam magam, hogy én rossz kormánykapcsolóra hivatkoztam, DE SZÓ MSINCS A KAMERÁRÓL!!!!! Valamint szó szerint így írja le! Amikor én elhajtottam, ők észlelték, hogy nem világít a hátsó rendszámtáblavilágításom és irányjelző nélkül indultam el. Ez már morbid! Több forduló után ott tartunk, hogy tárgyalást kértem, ami 21-én lesz. Kérés nélkül is az utasaim a valóságot állítják, de csak feleségemet hívták tanunak, a fiúkat nem. Velük tanuk előtt nyilatkozatot írattam. Tud-e valaki tanáccsal segíteni, mert a 2 rendőrnek nevezett valaki valóban hazudik és mit tehetek velük szemben. Előre is köszönom a válaszokat!