elkövettem valamit?


Benccce (törölt felhasználó) # 2008.06.27. 11:26

Köszönöm szépen.Az illető egészen biztos hogy nem 18 alatti volt, szerintem velem egykorú lehetet, olyan 20-22-nem saccolom.
Szóval azt mondjátok töröljem le?Pedig tényleg nagyon tetszik:-( Nem vagyok egy kukkolós srác hiszen én is ott voltam csak tényleg nagyon tetszett.

De akkor most jogilag hogy van ez? Azért mondod hogy töröljem le mert ha feljelent tényleg lehet belőle ügy vagy elküldik a frászba ilyen hülyeséggel. Tehát csak 18 alattira érted hogy töröljem le vagy úgy általánosságban. Egyáltalán akkor most megvalósítottam valamit?Az ürge állítólag pontosan azt a pillanatos fényképezte le mint bizonyíték, ahogyan én pont az illetőt fotóztam tehát nem jön be az hogy szitakötőt fotóztam ha tényleg annyira elkapta azt a másodpercet.

Jó akkor egy a lényeg ahogy kivettem: illeni nem illik, de bűncselekményt nem követem el ezzel igaz? Bármennyire is fenyegetőznek akkor ha netán bemennek a rendőrségre elküldik őket a fenébe?Végül is ennyi a lényeg. Remélem. Vagy ha nem, akkor kérem valaki írja be mit mireülhet itt fel nehogy azon kapjam magam hogy jönnek házkutatni a kép miatt.

Nagyon köszi még egyszer! Bence