McDonalds gyomorrontás


Initram5 # 2005.11.15. 21:08

Egyszer 100%, hogy a Burger King hamburgerétől lettem majdnem ilyen súlyosan rosszul (szalmonella). De szerintem ez nagyon nehezen bizonyítható, maximum ha megvan a számla, előtte bizonyíthatóan már két hete ásványvíz kúrán voltál és nem ettél semmi mást csak aznap egy hamburgert. :)

És akkor még mindig ott van, hogy talán a Burger King / McDonald's úgy járt el, ahogyan az tőle elvárható, mert minden tiszta a konyhában, az alkalmazottak is részt vettek a kötelező orvosi szűréseken, stb. stb. stb.

Legislator # 2005.11.15. 11:38

Ezért kell mindig megőrizni a számlát.


Sunshine after the rain.

the big cat # 2005.11.15. 11:02

Azt gondolom nem érdemes, ha nem tudja bizonyítani, hogy az étteremben vásárolt étel okozta az ételmérgezést (vagy egyáltalán azt, hogy ételmérgezés volt) akkor ez veszett ügy, és mivel orvosi bizonyítéka sincs, és gondolom nem volt több iylen esete, elég valószínűtlen, hogy az okozta volna a problémát. ha tömeges lett volna, akkro az orvosok jelentették volna az ÁNTSZ-nek.

Borg # 2005.11.15. 10:39

Üdvözlöm Önöket!

Pénteken délben a McDonalds nyugati pályaudvari éttermében ebédeltem. Körülbelül egy órával később rosszul lettem. Majd pár órával később ez annyira súlyos lett, hogy kórházba kellett szállítani. Hétfőn engedtek csak haza az orvosok. Igazából nem nagyon bizonyítható, hogy aznap semmi mást nem ettem, és a számla sincs meg. Maximum csak a biztonsági kamerák felvételeivel lehetne igazolni, hogy aznap tényleg ott jártam. Az orvosok sem tudták igazán, hogy valójában e az étel okozta e ezt a mérgezést. Õnök szerint ennek ellenére érdemes feljelentést tennem a gyorsétterem ellen?