Fórum öröklés és családjog régebbi elöl     új hozzászólás


Apa nevenek torlese a magyar anyakonyvi kivonatbol

Sammrita # e-mail 2017.03.21. 11:34

Tök jó, hogy nem érdekel az itteniek véleménye :)

Jerez # e-mail 2017.03.20. 18:53

Látszik, hogy melegedni jártál az iskolába, itt nincsenek cápák. Hat igen, ez egy sajnálatos dolog meg az életemben, de ezen is rajta vagyok, hogy az állampolgárságot megszuntessem magunknak. Igen, igazad van meg tőletek, az idiota rasszista magyaroktol kell tanácsot kérnem, de ugy látom minden évben egyre idiotabb es rasszisták vagytok.lol :) :) ha kérhetnek ne garázd magad, mert mar amit megakartam tudni megkaptam, de ha sok időd van es csak azt akarod bebizonyítani, mennyire idiota es rasszista vagy, akkor persze irogassal meg. Lol :D

Burn Out # e-mail 2017.03.20. 18:47

kicsit se gáz, hogy általad becsmérelt magyaroktól kérsz segítséget... ettek volna meg inkább a cápák, amikor átkeltél az óceánon :D ja nekik se kellettél :D lol

Jerez # e-mail 2017.03.20. 18:43

Se kutyaim, se macskaim nem vagytok mit magyarázzák meg, ha nem tudsz szöveget értelmezni az nem az en hibám. Család mindkét részről támogat ebben, ugyan kinek a véleménye kell, hogy számítson, a tiétek?! Kérlek, ugyan mar.

Burn Out # e-mail 2017.03.20. 18:43

te kis tündérbogár :D add ki magadból a feszültséget :D

Jerez # e-mail 2017.03.20. 18:41

Megnézted a videot, nagyon meresz huzas volt, gondolom most roppant büszke vagy magadra. Hat siralmas színvonalatok van, egyszerű szakmai kérdésre nem birtok válaszolni. Azt hittem a nepfoiskolai képzések mar megszűntek, de ti bebizonyítottatok, meg nem. :) :)

Burn Out # e-mail 2017.03.20. 18:40

magyarozáson kívül más nem megy?! csak ennyi? elég egysíkú a látásmódod...

Jerez # e-mail 2017.03.20. 18:37

Nagyon gagyik vagytok, ragodtok a múlton, lol. Ugyan mar, de hisz érthető magyarok vagytok, semmi több kérdésem nincs. :) :)

Jerez # e-mail 2017.03.20. 18:35

Hat inkább mint az idiota apja jelenléte, lol.

Burn Out # e-mail 2017.03.20. 18:34

Érdekes úgy nézni a Csernus videót, hogy összevetem az itteni elmerohamoddal :D az internet nem felejt. lol

Burn Out # e-mail 2017.03.20. 18:29

akkor ki hívjuk rá a rendőrséget, miszerint egy kiskorú gyermeket molesztal.” - ez a módszer biztosan célravezető és biztos megfelelő mértékben szolgálja a gyermek erkölcsi fejlődését is. lol

de vajon mit szól ehhez dr.Csernus Imre? Bevállalod? lol :D

Jerez # e-mail 2017.03.20. 18:02

Dehogynem lehetséges, úgyis chilei papírokkal utazunk Budapestre, ha próbálkozna a lathatassal, akkor ki hívjuk rá a rendőrséget, miszerint egy kiskorú gyermeket molesztal. Addig kervenyezem a magyar gyamugyon, amit írtak. Szerintem megunja es o maga fogja inkább kerni, hogy lemond a jogairól es békén hagyj minket. Mi itt mindenestre mar elkezdtük, hogy a férjem örökbe fogadja, igy itt minden tiszta marad.

SASII #   2017.03.20. 17:58

Próbáld elvonatkoztatni magad a megjegyzésektől és olvass a sorok között. Én úgy értelmezem, hogy amit te szeretnél Jerez sajnos nem lehetséges. Névváltoztatáshoz kell az apa beleegyezése. Törölni őt nem lehet. Próbálj keresni egy ügyvédet hátha van kis kapu.

alfateam # e-mail 2017.03.20. 16:34

Ne bosszantsd már, van elég baja így is.
Képtelen feldolgozni, hogy rossz döntést hozott valamikor.

Jerez # e-mail 2017.03.20. 16:32

Hahaha mindegy, a lenyeget megtudtam, ti is olyanok vagytok mint o, es vegre megszabadulunk tole. Nehogy, noi ugyfeletek legyen, ez a tulzott machos vislekedes nem all jol, lol.
Sok sikert a kis posvanyos eletetekben, latom azert sok a frusztacio a nokkel szemben. Jaj, az eletembe semmi gond am, ferjhezmentem, egy FERFIHEZ aki értékeli a nőket, veletek ellentétben. Ja ti magyarok vagytok, ez akkor mindent megmagyarázza. Több kérdésem mar nincs is, de ha írogatni akartok meg, persze lehet, engem nem érdekel. Lol

Kovács_Béla_Sándor # e-mail 2017.03.20. 16:25

Te figyelj: én választottam vagy te?

www.kbs-ugyved.hu

Jerez # e-mail 2017.03.20. 15:49

Hidd el, az lenne a legjobb dolog az életünkbe, csak egy csettintessel kitörölni ezt a rémálmot, amit okozott nekünk az apa 6 even keresztul, a fiamnak is, de ha igy ezt meglehet oldani, hat legalább ezzel megoldjuk. De látom nagyon véditek igy teljesen ismeretlenül, őt. Mert hat ő csak jo lehet es szerény, hogyan lehetne hogy ő gonosz, rossz lenne, igaz?! Mert ismeritek az egész történetet, igazi ügyvédi viselkedés. Gratulálok hozza.

alfateam # e-mail 2017.03.20. 15:38

Meglátod menni fog, vagy Te olyan ügyes, megtalálod a magad emberét.
És ha ezzel megvagy, kereshetsz egy másik embert aki törli a gyerekből az Apa génjeit.
Ha ezzel is megvagy már csak a fejedből kell törölni az aktus emlékét és mindennel kész is vagy...

Jerez # e-mail 2017.03.20. 15:02

Nem hiszem, lol mert a fiam itt is azt mondtam mar nem akar az apjához menni, mert soha sincs mellette, ez viszont elég egyertelmu. Mi a teljes törlésre törekszünk, be kell látnia a magyar államnak is, ebben a történetben a szlovak apának nincs helye, se érzelmileg se földrajzilag. Engem nem nagyon érdekel, en bármilyen szinten képes vagyok azért harcolni, hogy ami mar nekünk nem kell, ne is maradjon az életünkben, es mind mindennek van kiskapuja, hat ennek is biztosan van, csak a megfelelő ember kell hozza, aki ezt nekem megmutatja, lol.

pazs #   2017.03.20. 14:53

miszerint veszelyezteti a kiskorú chilei-magyar állampolgárságú fiam fejlődését
Emiatt nem törlik senki apaságát, legfeljebb megvonják a szülői felügyeleti jogát. A névváltoztatáshoz ekkor is szükséges a beleegyezése.

En arra törekszem, es hala istennek a fiam is belátta mar, nincs semmilyen keresni valója az életünkben az apának.
Emiatt viszont téged vádolhatnak kiskörű veszélyeztetésével.

Jerez # e-mail 2017.03.20. 14:49

Ertem, akkor azzal, amit kaptam a chilei bíróságon azt leforditatom hivatalosan es azzal elinditom Budapesten a pert ellen, miszerint veszelyezteti a kiskorú chilei-magyar állampolgárságú fiam fejlődését. En arra törekszem, es hala istennek a fiam is belátta mar, nincs semmilyen keresni valója az életünkben az apának. Mindenki számára megfelelő lesz, ha eltűnik az életünkből, ugy sem élünk Europaban, o meg Chilében igy tok felesleges bármilyen szinten az életünkben lennie.
Es akkor megkaphatja a magyar papírjaiban, hogy Jerez Metz, a két vezeteknevemet is?! Igy lenne a legjobb! Ezt származásra hivatkozva kérhetem a bíróságon?! Mert anno ugy adtak meg a spanyol keresztnevet a fiamnak.

gerbera317 # e-mail 2017.03.20. 14:45

Aki annyira kókler, hogy csak a saját véleményét tudja mondan

Már megbocsáss, de a 2010. évi I. törvényre való hivatkozás nem saját vélemény.
Magából az anyakönyvi nyilvántartásból biztosan nem törltetheted az apát, sőt, valahol még az is le van írva, hogy ha a szülők neme, és ebből fakadóan a neve megváltozik időközben, ez sem vezethető át a gyermek adatainál.
Mivel a szülő nevének feltüntetése kötelező eleme az anyakönyvi kivonatnak is, nem biztatlak, hogy sikerrel fogsz járni. Feltételezem, hogy az anyakönyvi hivatalnál, esetleg az okmányirodán vagy a kormányablaknál lehet ilyet kérni.

Hadd kérdezzem meg: Mi váltja ki az apából a "rasszista" megnyilvánulásokat? Mi vagy te: szlovák, vagy indián, vagy néger, vagy cigány, vagy ezek valamilyen, szemmel is jól látható keveréke?

pazs #   2017.03.20. 14:41

Attól, hogy nem tetszik a válasz, még nem kókler.
Az apát akkor törlik az anyakönyvből, ha az apaság vélelmét megdöntik, azt te anyaként perben döntheted meg, ahhoz kell a gyámhatóság hozzájárulása, kezdd náluk, kíváncsi vagyok, mit szólnak pláne ha nem kívánod megnevezni az apát.
Ha meg "csak" a gyereketed nevét kívánod megváltoztatni, ahhoz kell az apa hozzájárulása.

Jerez # e-mail 2017.03.20. 13:54

Tehát aki tud válaszolni a kérdésemre szakmailag, azt szívesen várom. Aki annyira kókler, hogy csak a saját véleményét tudja mondani, tőlem megteheti de roppant mód nem érdekel es nem hat meg. Nem attól fogom meggondolni magamat, lol.
Tehát a kérdésem : melyik kormanyzati irodában/hivatalban tudom elkezdeni, hogy az apát kitoroljek es elvegyék a gyerek nevéből az apai vezeteknevet, illetve tudom-e kérvényezni, hogy a Chilében használatos en két vezeteknevemet kapja meg Magyarországon.

Jerez # e-mail 2017.03.20. 13:49

Na latod, igy legalabb mi is megkonnyebulunk, hogy egy idiota rasszista magyarral kevesebb van a csaladomba, de tenyleg kezdjetek el neki gyujteni, raszorulna mert amilyen zokni agyilag, nem artana. Pont nektek valo színvonal, mivel egy szinten vagytok lol