Idén március 24-25. között kerül megrendezésre a legjelentősebb jogászoknak szóló ösztöndíj és állásbörze az ELTE ÁJK HÖK és a Jogi Fórum szervezésében. A rendezvény szakmai támogatója a Hudson Legal Talent.



Az Eötvös Loránd Tudományegyetem falai között a jogász állásbörzék a 90-es évekre visszanyúló hagyománnyal rendelkeznek.

2007-től – egy új szervezési koncepciónak köszönhetően – az állásbörze nyitott a hallgatók által eddig kevésbé ismert nemzetközi ügyvédi irodák világa felé is, gondoskodva emellett az eseményhez illő egyetemi, szakmai és egyéb médianyilvánosságról.

2008-ban a 2007-es tapasztalatokat alapul véve igyekeztek a Szervezők felzárkózni a többi hasonló múlttal rendelkező szakállásbörze (közgáz, műszaki) színvonalához. Azóta a kiállítók között nemcsak a vezető hazai és nemzetközi ügyvédi irodák, hanem posztgraduális képzést nyújtó egyetemek, fejvadászcégek, adótanácsadók, külföldi kulturális intézetek is megtalálhatók. Ebben az évben kerestek meg először külföldi egyetemeket is, hogy Master of Laws programjaikat ismertebbé tegyék a joghallgatók és a végzős évfolyam számára.

2009-ben már egy jól bejáratott rendezvényről beszélhetünk, szorosabb együttműködést kialakítva a Jogi Fórum internetes portállal és a Hudson Legal fejvadászcéggel.

A Jogerő 2010 Állásbörze már egy olyan szakmai fórum és kiállítás, ami egyfajta útmutatóként szolgál a végzős és frissdiplomás jogászok számára a nagybetűs Életben való elhelyezkedéshez. Lehetőséget biztosít, hogy mindenki a saját körülményeihez képest találja meg a magához illő partnert, ezáltal kerül közelebb a kereslet a kínálattal. A választás szabadságának az alternatívák széleskörű ismerete az alapja.

Jogerő 2010 Állásbörze:

Időpont: 2010. március 24-25.

Helyszín: Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- És Jogtudományi Kar (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3.), Aula és Kari Tanács Terem

Honlap: www.jogaszallasborze.hu

További felvilágosítást az érdeklődők a Jogi Fórum folyamatosan frissülő híreiből, hírleveléből kaphatnak.