A Jogi Fórum szeptember 21-22. napján kétnapos konferenciát szervez IP&IT jogi témában Budapesten. Résztvevőnk számára a két napra történő egyidejű regisztráció esetén kedvezményes részvételi díjat biztosítunk!

A Jogi Fórum 2011. szeptember 21-22. napján nagyszabású konferenciát szervez IP-IT jog témában. Konferenciánkon szakértők ismertetik a szoftver- és domainjog, illetve a szabadalom és védjegyjog legfontosabb jellemzőit, a vonatkozó szabályozásokat. Résztvevőink megismerhetik a kapcsolódó aktualitásokat, módosításokat.

Részletek, regisztráció→

A szoftverjog és a domainhasználat kérdései

Szeptember 21. napján előadóink a szoftver- és domainjog területét járják körül.

A rendezvény során foglalkozunk az internet és a jog viszonyával, a jogi keresőprogramok működésével, illetve a bennük rejlő lehetőségekkel. Szó lesz továbbá a leglényegesebb szoftverjogi tudnivalókról és kérdésekről, a kapcsolódó jogszabályokról.

A domainjog területét illetően szakértőink elemzik az aktualitásokat, a főbb szabályokat és jogeseteket. Résztvevőink megismerkedhetnek továbbá a domain jogi jogviták rendezésének lehetőségeivel, részletesen megvizsgáljuk az alternatív vitarendezés kérdését.

Előadóink között üdvözölhetjük dr. Ormós Zoltánt (ügyvéd), dr. Jambrik Gergelyt (ügyvéd, a .hu domain Tanácsadó Testület tagja), és dr. Mayer Erikát (ügyvéd).

Szabadalmi- és védjegyjogi kérdések

Szeptember 22-én, a program második napján előadóink a szabadalom és védjegyjog területével foglalkoznak behatóan.

Górcső alá vesszük a szabadalmi fórumrendszert és az azzal kapcsolatosan felmerülő problémákat, a szabadalom területén ismert legfrissebb jogeseteket, ügyeket, valamint a főbb változásokat a témában. Előadóink foglalkoznak továbbá az EU szabadalommal és annak jelentőségével, a magyar szabadalmi jogra gyakorolt hatásaival.

A szabadalom területe mellett a védjegyjog is terítékre kerül. Szakértő előadóink tájékoztatást nyújtanak a védjegyek használatának szabályairól, feltételeiről, az ötéves szabály jelentőségéről, de szó lesz a forgalmazói és a szolgáltatói védjegyhasználat kérdéseiről, valamint a legfrissebb védjegyjogi esetekről is.

A konferencia előadói a terület szakértői lesznek, úgy mint Dr. Gedeon Sándor (európai szabadalmi ügyvivő, európai védjegy és design ügyvivő, Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda), Farkas Szabolcs (főosztályvezető, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Szabadalmi Főosztály), Pintz György (európai szabadalmi és védjegy ügyvivő, Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda), Dr. Süle Ákos (ügyvéd, Süle Ügyvédi Iroda), Dr. László Áron (ügyvéd, SBGK Szabadalmi és Ügyvédi Irodák).

Az IP-IT jogi konferencia teljes, két napos programjára történő jelentkezés esetén a részvételi díj 49.800,-Ft + ÁFA helyett csupán 39.900,-Ft + ÁFA.