Elküldöd mailben?:-D
Sunshine after the rain.
Elküldöd mailben?:-D
Sunshine after the rain.
Ez mekkora királyság! Remélem, ez a nicknevem első betűje, és nem a Loser szóé:-DDD. Nagyon tetszik, tényleg.
Sunshine after the rain.
ezt csak neked csináltuk;)
egy L betű
Kedves Bajszi:-D!
Wow, te aztán pörögsz, mint a gép. Hörgőtükrözést én sem szeretnék, de gyomortükrözésen és vastagbéltükrözésen voltam, igazán nem szeretnék többet menni, de szerencsére nem állapítottak meg semmi értékelhetőt.
Sunshine after the rain.
HÖRGŐtükrözés? azta. nem szeretnék olyat, de semmilyet se.
mondta, hogy amikor újraélesztették, telement a tüdeje, mindene vérrel. szépen helyrejött, de könyvet nem nem tudott aláírni, mert a jobb keze még nem nagyon mozog. de jól van, életvidám nagyon:)
Leg, mindját töltök neked fel valamit, mert subscribe-on is voltam ám aznap!
Törőcsik Mari az egyik kedvencem. Nagyon aggódtam, amikor a hörgőtükrözéskor volt az a súlyos rosszulléte.
Sunshine after the rain.
rosszul tudod!
Sőt, még az i is.
bajusz,
én úgy emléksze, hogy a b előbb áll az l-nél a magyar ABC-ben. :D
szigorúan abc-sorrendben írta a neveket
és engem hagyott utoljára :D
Kedves Legislator, bajussz és Impossible,
mi ez a bölcsész elhajlás?:)
Kacsa11
Erről jut eszembe (mármint nem a depresszióról)
Tegnap volt szerencsém egy egyórás beszélgetést meghallgatni Törőcsik Marival a debreceni színház jóvoltából élőben. Magával ragadó a Művésznő stílusa, kedves,aranyos hölgy. Az áltagéletkor 50 fölött volt, de én a második sorban olyan szájtátva hallgattam a sztorijait, hogy csak azt vettem észre, hogy hipp-hopp elröpült az idő. Soós Imre "emlékest" volt, róla is sokat mesélt. Nagyon tud kalandozni. Hál'istennek.
Az biztos, hogy egyre több depressziós, mentális beteg van Mo.-n. De az is lehet, hogy a társadalom most kezd ezzel jobban foglalkozni (pl. Albert Györgyi halála miatt is, aki szerintem nagyon értelmes, szerethető személyiség volt).
Sunshine after the rain.
Azért a blogjában leírt pár furcsa dolgot. Érdekes lenne egyszer személyesen is megismerni... ő már a jogtörténet része lesz.
Sunshine after the rain.
Kacsa: nem figyeltem, sokat írtatok, nem mindig olvasok vissza.
Nekem is van egy hasonló munkatársam,akiből kinézek ilyeneket. És nem csak én. Kinek szóljak?
bajusz,
elküldeném pszichológushoz. Egyébként a verseiből értelmes embernek tűnik. Szerintem az elfojtott indulat egy idő után így tör elő. Neki is megértésre lenne most szüksége, de nem azt fog kapni, és így nem védik a társadalmat, hanem tovább kockáztatják.
Kedves bajussz,
tényleg olyan, mintha nem a földön élnél...:)
ildikóka82 pont 24 órája linkelte a hírt:)
Kacsa11
inkább ez
http://index.hu/…ni_egy_diak/
ennyit találtam hirtelen
http://index.hu/…_rendoroket/
most hallottam a híradóban hogy egy jogi egyetemista (de szép szókapcsolat) nagy mészárlásra készült, 22 embert akart megölni a 22 rossz életéve miatt.
nem semmi.ilyenek járkálnak a fővárosban. meg máshol is persze.
előkészületi szakban kapták el. felteszem a kérdést: ti mit tennétek vele? (most előzetesben van)
most nem a jogi része érdekel a dolognak, hanem mint ember, mit tennétek
Ha az eltétől jössz, akkor lemész a Kálvin téri aluljáróba, ott átjössz a túloldalra, a Nemzeti Múzeum mellett a Múzeum utcán egészen addig mész befelé, amíg neki nem mész a falnak (azért nem érdemes nekimenni), na az ott már a Szentkirályi utca, és akkor ott balkéz felé kell elindulni, kb. 50 méterre van a főépület, a főépület után pedig egyből a sárga színű 26-os lepukkant épület, amelynek a földszintjén van a Spartacus. Na, ha így se találod meg, megérdemled. :DDD
hunfrakk,
szerinted miért kérdeztem, hogy szerinted hová fér be a Spartacus? Nemis olyan értelmetlen az a kérdés, ugye? :D
TUDOM! Délután 6 körül, írtad, tudom. Onnét megyek a Spartacusba.
Leg,
GPS-kordinátát nem tudok adni. :D
www.utvonalterv.hu
Astoria-hoz, Kálvin térhez, ELTE joghoz, Nemzeti Múzeumhoz, Urániához mind nagyon közel van.
Talán odatalálok.
Sunshine after the rain.
Impi! Feb. 16-án, kedden késő délután mi is találkozunk.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02