A Népszabadság információi szerint feljelentést tett a legfőbb ügyésznél a nemrégiben megalakult Prostitúció Nélküli Magyarországért Mozgalom egyik tagja a Forma-1-es autóverseny melletti illegális, de szervezett kéjszolgáltatások miatt.

Juhász Géza a büntető törvénykönyv 205. paragrafusára hivatkozott, miszerint bűncselekményt követ el az, aki épületet vagy egyéb helyet prostitúció céljára rendelkezésre bocsát. A feljelentő szerint a Hungaroringről távozóban mindenki szemtanúja lehetett annak, hogy két nagy sátorban prostituáltként öltözött nők dolgoztak kopasz, izmos testű férfiak védelme alatt.

A Mai Nap tudósítói is rátaláltak egy kéjlakra: egy elhagyatott sörgyárban raktak fészket az örömlányok. Biztonsági őrök sokasága és a Prostituáltak Érdekvédelmi Szövetségének vezetője, Földi Ágnes védte a lányokat a hívatlan látogatóktól. Az önkormányzat és a rendőrség ugyan igyekezett mindent megtenni a kéjtanyák ellen, ám a Forma-1 vonzza az éjszakai pillangókat, akiket még az sem riasztott el, hogy egyiküket még pénteken előállították tiltott kéjelgésért.