Az NNG jogi osztálya shortlistre, az öt legjobb közé került versenyjog kategóriában, az egyik rangos nemzetközi szakmai megmérettetésen, a European Global Counsel Award idei díjprogramjában.

A Lexology.com és a Corporate Counsel Association közös díjprogramjában megmérettetni több szempontból is különleges, hiszen a több mint egy évtizede létrehozott díj a legkiemelkedőbb vállalati jogtanácsosokat és jogi osztályokat részesíti elismerésben világszerte. A megmérettetés emellett kivételes abból a szempontból is, hogy a cégek nem maguk pályáznak, kizárólag anonim ajánlás útján lehet részt venni. Az idei évben mintegy 1500 jelölés alapján választotta ki a Bíráló Bizottság Európa legkiválóbb vállalati jogtanácsosait és a legjobbnak ítélt jogi osztályokat.

A budapesti székhelyű NNG mindössze nyolcfős jogász csapata, olyan nemzetközi mamut vállalatok mellett került a top 5 közé a versenyjog kategóriában, mint az Alstom SA, a Carlsberg Group, a Robert Bosch GmbH és a Deutsche Telekom AG.

Az NNG Legal Team legutóbb Magyarország legrangosabb, jogászoknak kiírt szakmai versenyén a Wolters Kluwer díjprogramjában nyerte el az Év Jogász csapata címet. A hazai díj után újabb rangos nemzetközi elismerést jelent a European Global Counsel Award versenyén elért eredmény.