Ellopták a lányomat!


Zinus # 2005.11.19. 18:59

persze...én kérek elnézést,hogy ebben a világban bárkit is traktálhattam a problémámmal.... válaszok nincsennek a feltett kérdéseimre de a megítélés máris megadatott.... örülök,hogy jó helyen van.Köszönöm.

obsitos # 2005.11.19. 17:30

Azt hogy a ti esetetekben végül is hol van "jó" helye a gyereknek, azt kívülálló megitélni nem tudja.

Az, hogy a lányod jelen idő szerint JÓ helyen van az apjánál is, ezt a gyámhatóságnak kell tudnia, hiszen a felelősségükkel és engedélyükkel maradhat csak ott a kislány.

Ha ott akar lenni, fogadd el, békélj meg - és ha körülötte nincs cirkusz, lehet hogy idővel magától visszamegy hozzád.

Zinus # 2005.11.19. 16:22

Nem harcolunk.Korlátlan láthatási jogot kapott amivel nem élt.A lányom kedvéért megengedtem,hogy ő járkáljon az apjához,ha az apa erre nem képes.Ezt az idöt arra használták fel,hogy eltervezzék a szökést.A lányom nem került haza... akkor láttam utoljára.A gyámhatóság ideiglenesen 30 napra az apánál helyezte el.Nem volt rossz a kapcsolatunk csak állandóan überelve voltam a volt férjem által.A gyámhatóság közölte velem,hogy a gyermek elhelyezési pert meginditja a volt férjem és addig a lányom nagy valószinüséggel nála is marad.Ezekszerin jóhelyen van egy 14 éves kamasz,egy olyan helyen,ahol rá tudták venni,hogy hazudjon a családjának és szökjön el otthonról? Gratulálok a jogszabályok megalkotóinak.

obsitos # 2005.11.19. 15:17

Ha egy bakfis otthon valamiért "bedurcul", a mai időkben minden különösebb előzetes szervezkedés nélkül is szólhat a külön lakó apjának: apu küldj egy jegyet!...

Vizsgálni kellene azt, hogy nálatok: közted és lányod közt minden rendben?!

Adott esetben akár egy soronkívüli hétvégét is jól eltölthet az apjánál, nem kell ezt rémesen felfogni.

Az elvált szülők ne harcoljanak egymás ellen...

Zinus # 2005.11.19. 15:03

November 17.-én reggel elbucsúzott tőlünk a lányunk,hogy elindul az iskolába és ehelyett vonatra szállt és meg sem állt az apjáig.Kiderült,hogy hetek óta szervezték az akciót.A volt férjem mindent tagad.Azt állítja hogy a kislány önként és minden befolyásolás nélkül tette,amit tett. Tudomásunkra jutott,hogy várták a Keleti pályaudvaron és a jegyet amivel elutazott a helyi vasut állomásra küldték neki.Segítséget szeretnék kérni,hogy ez esetben milyen címen szerezhetnék érvényt a törvény elött,hogy a volt férjem ne tehesse meg ezt a szöktetést mégegyszer?